Soutěž s životopisným dramatem Masaryk o 5 knih s filmovou obálkou

souteze_cerveny_koberec_banner Seznamte se s Masarykem nejen v kině, ale i prostřednictvím knihy.

 

Režisér Julius Ševčík nám prostřednictvím historického dramatu Masaryk přibližuje dva roky života velvyslance a pozdějšího československého ministra zahraničí Jana Masaryka. V roli okouzlujícího, ale zároveň nevyrovnaného, sebedestruktivního muže uvidíme Karla Rodena, který si za svůj výkon odnesl i Českého lva. Pokud si chcete svůj výlet do minulosti prodloužit, můžete sáhnout i po knize Jan Masaryk – Pravdivý příběh – filmová verze, kterou na pulty knihkupectví přináší vydavatelství Mladá fronta. Pro všechny hravé duše jsme ve spolupráci s distribuční společností AQS, a.s. divize Bioscop připravili soutěž právě o pět knih Jan Masaryk – Pravdivý příběh – filmová verze.

Každý z pěti výherců získá knihu Jan Masaryk – Pravdivý příběh – filmová verze:

  • Autor: Kolář Michal, Kosatík Pavel
  • Formát: 140 x 210 mm
  • Vazba: pevná s přebalem lesklá
  • Počet stran: 356/32 stran přílohy

 

 

Soutěžní otázka zní:

Kolika Českými lvy bylo oceněno historické drama Masaryk?“

 

Svoje odpovědi zasílejte prostřednictvím soutěžního formuláře od 8. 3. 2017 do 14. 3. 2017.

 

Pokud si nevíte s otázkou rady, prozkoumejte články k filmu Masaryk.

Soutěžní formulář:

[Soutěž ukončena]

Oficiální synopse Masaryk:

Prožil život bohéma, miloval ženy, hudbu, velká gesta. V jeho srdci bojovala nespoutanost extravagantního umělce s povinností a morálkou úředníka, diplomata. Velkou část života procestoval, ale nikdy nezapomněl na zemi, z níž pocházel, na republiku, kterou založil jeho otec Tomáš Garrigue.

Smrt Jana Masaryka je dodnes zahalena tajemstvím. Mnohá tajemství se však skrývají i v jeho životě!

Dramatický příběh, věnovaný osudům velvyslance a pozdějšího československého ministra zahraničí, Jana Masaryka, se vrací do doby těsně před druhou světovou válkou. Ve třicátých letech vrcholí Masarykova diplomatická kariéra, kterou tráví převážně ve Velké Británii, kde se snaží dostat světové mocnosti na stranu Československa.

Muž, oceňovaný jako brilantní řečník, zábavný společník a milovník života, má však i svou temnou stránku. Masaryk hledá únik před svým jménem, před odpovědností i před sebou samým v hýřivém životě, alkoholu a drogách, ale také v neustálém sebetrýznění. Tehdejší velvyslanec v Londýně se najednou ztrácí z veřejného života. Přerušuje kontakt s politickými kolegy i s přáteli. Na několik měsíců mizí, kamsi do Ameriky…

Na pozadí historických událostí se odehrává napínavý životní příběh okouzlujícího, ale nevyrovnaného, sebedestruktivního muže a jeho marného boje o budoucnost vlastní země.

Historické drama Masaryk natočil podle scénáře Alexe Königsmarka a Petra Kolečka režisér Julius Ševčík (Normal, Restart). Titulní postavu Masaryka bravurně ztvárnil démonický herec mnoha velkých rolí, Karel Roden (Fotograf, Habermannův mlýn). V roli osudové ženy Masarykova života, Marcie Daveportové, se představí Arly Jover (The Lookout, Blade). Doktora Steina, lékaře Masarykovy duše, si zahrál přední německý herec Hanns Zischler (Sils Maria, Mnichov). V dalších rolích se představí přední český herec Oldřich Kaiser, Eva Herzigová, Jiří Vyorálek a v rolích vrcholných zahraničních politiků Milton Welsh (Grandhotel Budapešť), Paul Nicholas a Dermot Crowley (Babel, Luther).

Režie: Julius Ševčík

Hrají: Karel Roden, Oldřich Kaiser, Eva Herzigová, Jiří Vyorálek, Robert Jaškow, Emília Vášáryová, Zuzana Krónerová, Arly Jover, Dermot Crowley, Milton Welsch, Hanns Zischler

Premiéra v ČR: 9. 3. 2017 (Bioscop)

Pravidla soutěže o ceny k filmu Masaryk:

1. Soutěž probíhá v období od 8. 3. 2017 do 14. 3. 2017 na internetových stránkách www.cervenykoberec.cz.

2. Účast v soutěži o hodnotnou cenu je podmíněná zasláním správných odpovědí na položené otázky prostřednictvím soutěžního formuláře.

3. Každý uživatel se může zúčastnit soutěže pouze jednou. Jako platná bude počítána vždy první příchozí odpověď z každé e-mailové adresy. Každá další odpověď z téže adresy nebo od stejného soutěžícího nebude do losování zahrnuta. Pokud soutěžící nebude splňovat podmínky pro výhru, bude výhra postoupena dalšímu soutěžícímu. Z účasti je vyloučen Provozovatel a osoby Provozovatele blízké.

4. Ze všech správných odpovědí bude po ukončení soutěže vylosováno 5 výherců. Výhry do soutěže věnovala společnost AQS, a.s. divize Bioscop.

5. Provozovatel si vyhrazuje právo zkrátit, přerušit nebo zrušit soutěž či změnit její pravidla, případně nahradit výhru jinou výhrou ve stejné nebo podobné finanční hodnotě. Vymáhání účasti v soutěži či soutěžních výher soudní cestou je vyloučeno. Účastník se soutěže účastní s vědomím, že nemůže požadovat peněžité plnění výměnou za výhry v soutěži. Vstupem do soutěže se všichni Účastníci i Provozovatel zavazují dodržovat její pravidla.

6. Výherce bude Provozovatelem kontaktován prostřednictvím e-mailu, ze kterého odpověď přišla. Ke kontaktu dojde nejpozději do 30 dnů od zjištění výherce (zveřejnění na stránkách). Pokud se Provozovateli nepodaří spojit se s výhercem do 14 dní, od zjištění výherce, ztrácí účastník soutěže nárok na výhru.

7. Výhra bude předána prostřednictvím přepravní služby, popřípadě osobně po předchozí dohodě. Ceny budou výherci zaslány nejpozději do 30-ti dnů od zjištění výherce. Adresa, na kterou bude výhra zaslána, se musí nacházet na území ČR.

8. Provozovatel není odpovědný za funkčnost poštovních služeb ani jiných osob a neručí za ztrátu, poškození nebo nedoručení výher při doručování přepravní službou nebo při osobním převzetí. Provozovatel opětovně neposílá vrácené, nevyzvednuté výhry. Výherce může své příp. nároky z odpovědnosti za vady cen uplatňovat pouze a přímo u osob uvedených v záručních podmínkách. Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za vady výher.

9. Zasláním odpovědi souhlasíte s využitím Vašich osobních údajů pro marketingové účely internetových stránek www.cervenykoberec.cz (např. zasílání obchodních sdělení na e-mail).

10. Odesláním odpovědi Účastník potvrzuje, že si tyto Pravidla přečetl, porozuměl jim a tyto podmínky akceptoval. Na tuto skutečnost nemá vliv, zda je zaslaná odpověď ve správném tvaru či nikoliv.

11. Tyto podmínky nabývají platnosti dne 8. 3. 2017

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací