Nový Kong na slavnostní premiéře vyděsil i pobavil Moniku Leovou

VIP hosté si mohli vyzkoušet i tematicky pojatou virtuální realitu.

V úterý podvečer se davy dychtivých dobrodruhů vydaly na výpravu do vzdáleného Pacifiku. V multikině CineStar Anděl se totiž konala slavnostní premiéra akčního fantasy Kong: Ostrov lebek. Objevovat ztracený svět uprostřed ničeho se spolu s Tomem Hiddlestonem, Brie Larson, Samuelem L. Jacksonem a dalšími vydala spousta filmových fanoušků v čele s VIP hosty. Zjistit, jak se tvůrci poprali s novou podobou legendárního Konga, přišli například manželé Křížovi, Aleš Háma se syny, Václav Kopta s dcerami, filmová princezna Denisa Pfauserová či pánové Marian Vojtko a Petr Vojnar.

Chybět nemohla ani milovnice audio-vizuální zábavy Monika Leová, která se nechala strhnout atmosférou a vcítila se na pár vteřin do kůže hlavní hrdinky a s výrazem hrůzy zapózovala před nataženou tlapou několikametrového monstra. Moderátorka navíc neodolala pokušení a vyzkoušela si na vlastní kůži i virtuální realitu. Po nasazení speciálních brýlí se nejen Monika, ale například i Honza Kříž a další zájemci ocitli v helikoptéře letící nad Ostrovem lebek, domovem samotného Konga.

 

Jak to na slavnostní premiéře vypadalo, si můžete prohlédnout i ve fotogalerii na našem FB profilu a krátkém videu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací