Druhý oficiální trailer filmu Zahradnictví: Rodinný přítel režiséra Jana Hřebejka a scénáristy Petra Jarchovského

„K nikomu nepatří. Je to rodinný přítel.“
 
 
 
Koncem dubna do kin vstoupí první díl filmové trilogie Zahradnictví. Milostné drama s podtitulem Rodinný přítel se odehrává v období německé okupace. Děj snímku nás seznámí se třemi mladými ženami (Aňa Geislerová, Gabriela Míčová a Klára Melíšková) a jejich dvěma dětmi, které s nadějemi vyhlížejí návrat svých mužů a otců. V popředí budeme moci sledovat komplikovaný milostný vztah Ani Geislerové, která se stane osudovou ženou hned dvou mužů, a to svého manžela Jindřicha (Martin Finger) a rodinného přítele Jiřího (Ondřej Sokol).

„Tento film je příběhem lásky, která nesměla být naplněna. Vypráví o věrnosti, touze, vině a lásce, o odchodech a návratech, o rodině, rodičích a dětech. Jde o rodinný portrét viděný pohledem žen, které osud svedl dohromady. Je intimním příběhem lásky, o které všichni vědí a všichni musí pomlčet,“ přiblížil první díl trilogie Zahradnictví autor scénáře Petr Jarchovský.

V dalších rolích se představí Jiří Macháček, Sabina Remundová, David Novotný, Lenka Krobotová, Karel Dobrý a další.

Premiéra dramatu Zahradnictví: Rodinný přítel v našich kinech je naplánovaná na 27. dubna 2017.
 
 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací