Modrá soutěž o 3 knihy Šmoulové: Zapomenutá vesnice – filmový příběh

souteze_cerveny_koberec_banner

Nejnovější animované šmoulí dobrodružství se odehrává v kinech i na stránkách knihy s fotografiemi z filmu.

Věděli jste, že první šmoulí film vznikl více jak před padesáti lety? Za ty roky si dobrodružství modře zbarvených skřítků zamilovaly celé generace. Ve čtvrtek 30. března 2017 vstupuje do kin jejich nejnovější animované dobrodružství s názvem Šmoulové: Zapomenutá vesnice. Příběh se točí kolem Siláka, Nešiky, Koumáka a především Šmoulinky, kterou trápí, proč je jiná než všichni kolem ní. Pokud si chcete pohádku určenou všem klukům a holčičkám vychutnat i v pohodlí svého domova, sáhněte po zbrusu nové knížce Šmoulové: Zapomenutá vesnice – filmový příběh, kterou vydává nakladatelství ALBATROS. Ve spolupráci se společností Albatros Media a.s. vám přinášíme soutěž o tři knížky se spoustou krásných filmových fotografií.

Každý ze tří výherců získá knihu Šmoulové: Zapomenutá vesnice – filmový příběh:

  • Název: Šmoulové: Zapomenutá vesnice – filmový příběh
  • Žánr: humor pro děti
  • Vazba: vázaná s laminovaným potahem
  • Jazyk: český jazyk

Soutěžní otázka zní:

„Na českou premiéru animáku Šmoulové: Zapomenutá vesnice dorazil i český hlas Nešiky. Jak se tento herec a moderátor jmenuje?“

Svoje odpovědi zasílejte prostřednictvím soutěžního formuláře od 29. 3. 2017 do 4. 4. 2017.

Pokud si nevíte rady, prozkoumejte články věnované filmu Šmoulové: Zapomenutá vesnice.

Soutěžní formulář:

Soutěž ukončena]

Anotace knihy Šmoulové: Zapomenutá vesnice – filmový příběh:

Prožijte filmový příběh na stránkách knihy!

Šmoulince už delší dobu vrtá hlavou, proč všichni šmoulové ve vesnici jsou něčím výjimeční, jen ona ne. Koumák je chytrý, Silák má svaly a Nešika je… prostě nešika. Když šmoulí kamarádi uvidí v Zakázaném lese úplně neznámého šmoulu, Šmoulinka hned ví, co si počít. Začne vetřelce sledovat!

Jenže Šmoulinka není jediná, kdo jde po jeho stopách. Snaží se ji předběhnout zlý čaroděj Gargamel! Koumák, Silák i Nešika běží Šmoulince na pomoc, ale co když Gargamel objeví ztracenou šmoulí vesnici jako první?

Autor: Stacia Deutschová, Stacey Harmanová

Žánr: humor pro děti

Nakladatelstvi: ALBATROS

Doporučeno od: 9 let

Počet stran: 136 stran + 8 stran příloha

Formát: vázaná s laminovaným potahem

Datum vydání: 6. 3. 2017

 

Pravidla soutěže o knihy Šmoulové: Zapomenutá vesnice – filmový příběh:

1. Soutěž probíhá v období od 29. 3. 2017 do 4. 4. 2017 na internetových stránkách www.cervenykoberec.cz.

2. Účast v soutěži o hodnotnou cenu je podmíněná zasláním správných odpovědí na položené otázky prostřednictvím soutěžního formuláře.

3. Každý uživatel se může zúčastnit soutěže pouze jednou. Jako platná bude počítána vždy první příchozí odpověď z každé e-mailové adresy. Každá další odpověď z téže adresy nebo od stejného soutěžícího nebude do losování zahrnuta. Pokud soutěžící nebude splňovat podmínky pro výhru, bude výhra postoupena dalšímu soutěžícímu. Z účasti je vyloučen Provozovatel a osoby Provozovatele blízké.

4. Ze všech správných odpovědí budou po ukončení soutěže vylosováni 3 výherci. Výhry do soutěže věnovala společnost Albatros Media a.s.

5. Provozovatel si vyhrazuje právo zkrátit, přerušit nebo zrušit soutěž či změnit její pravidla, případně nahradit výhru jinou výhrou ve stejné nebo podobné finanční hodnotě. Vymáhání účasti v soutěži či soutěžních výher soudní cestou je vyloučeno. Účastník se soutěže účastní s vědomím, že nemůže požadovat peněžité plnění výměnou za výhry v soutěži. Vstupem do soutěže se všichni Účastníci i Provozovatel zavazují dodržovat její pravidla.

6. Výherce bude Provozovatelem kontaktován prostřednictvím e-mailu, ze kterého odpověď přišla. Ke kontaktu dojde nejpozději do 30 dnů od zjištění výherce (zveřejnění na stránkách). Pokud se Provozovateli nepodaří spojit se s výhercem do 14 dní, od zjištění výherce, ztrácí účastník soutěže nárok na výhru.

7. Výhra bude předána prostřednictvím přepravní služby, popřípadě osobně po předchozí dohodě. Ceny budou výherci zaslány nejpozději do 30-ti dnů od zjištění výherce. Adresa, na kterou bude výhra zaslána, se musí nacházet na území ČR.

8. Provozovatel není odpovědný za funkčnost poštovních služeb ani jiných osob a neručí za ztrátu, poškození nebo nedoručení výher při doručování přepravní službou nebo při osobním převzetí. Provozovatel opětovně neposílá vrácené, nevyzvednuté výhry. Výherce může své příp. nároky z odpovědnosti za vady cen uplatňovat pouze a přímo u osob uvedených v záručních podmínkách. Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za vady výher.

9. Zasláním odpovědi souhlasíte s využitím Vašich osobních údajů pro marketingové účely internetových stránek www.cervenykoberec.cz (např. zasílání obchodních sdělení na e-mail).

10. Odesláním odpovědi Účastník potvrzuje, že si tyto Pravidla přečetl, porozuměl jim a tyto podmínky akceptoval. Na tuto skutečnost nemá vliv, zda je zaslaná odpověď ve správném tvaru či nikoliv.

11. Tyto podmínky nabývají platnosti dne 29. 3. 2017

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací