Děti z dětského domova Humpolec vystoupily vedle Michaely Kuklové, Davida Gránského, Martiny Pártlové, Ivany Korolové či Bořka Slezáčka

Hanka Kynychová pomáhá plnit dětské sny.
 
 
 
V divadle Hybernia se konalo speciální představení muzikálu Alenka v kraji zázraků. Všichni diváci, kteří si přišli vychutnat pěvecká a taneční vystoupení známých herců, jako jsou Michaela Kuklová, David Gránský, Martina Pártlová, Ivana Korolová či Bořek Slezáček, dostali hned po představení přídavek. A to vystoupení dětí z dětského domova Humpolec.

Loni na podzim se totiž konal již desátý ročník projektu Hejbejte se a zpívejte s Hankou Kynychovou. Děti během roku pod vedením zkušených lektorů absolvují několik tréninků a soustředění, během kterých nacvičují svá vystoupení v několika tanečních a sportovních kategoriích. Kluci a holky se tak nejen naučí něco nového, ale seznámí se i s novými kamarády a známými osobnostmi. A jako každý rok, i letos vítěz kategorie Muzikál získal šanci předvést své vítězné vystoupení divákům na divadelních prknech.

Že jsou kluci a holky z dětského domova v Humpolci opravdu šikovné svědčí i fakt, že jeden z humpoleckých tanečníků v září nastoupí na pražskou Konzervatoř Jaroslava Ježka. Samotnému vystoupení ale předcházela jak velká dávka nervozity, tak i nadšení. „Když jsem dorazila na zvukovou zkoušku do divadla Hybernia, tak měly děti trému a svěřily se mi, že je pro ně zážitek, stát na divadelních prknech. Vždycky, když vidím rozzářené oči dětí, tak si uvědomím, že ta práce má opravdu smysl. I když je to někdy opravdu náročné, anebo třeba na úkor vlastní rodiny,“ prozradila cvičitelka Hanka Kynychová.

 

Jak to na speciálním představení muzikálu Alenka v kraji zázraků vypadalo, si můžete prohlédnout i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací