Premiéru filmu Špunti na vodě uvedli Chlumský, Langmajer, Liška, Vilhelmová a další

Nová rodinná komedie o tom, když si matky dají volno a o děti se starají tatínci už je v kinech.
 
 
 
I když je léto ještě daleko a jaro si s námi hraje trochu na schovávanou, do kin právě teď připlula nová rozverná rodinná komedie Špunti na vodě. Režisér Jiří Chlumský se musel vypořádat s třemi tatínky Jiří Langmajer, Hynek Čermák a Pavel Liška, kteří se vydali se svými dětmi sjíždět řeku na raftu. Maminky Tatiana Vilhelmová, Anna Polívková a Jana Kvantiková totiž vyrazily na dámskou jízdu na kolech. Tvůrci se tak museli vypořádat s mnoha nástrahami, jako je počasí, nevypočitatelná řeka, skupinka rozjívených dětí a zvířátka všech možných velikostí. „Ve filmu hraje několik kachen, čtyři koně, jeden křeček, jeden pes a nespočet hmyzích druhů. Největším oříškem bylo, jak vycvičit komáry k útoku na naše posádky. Nepodařilo se a tak jsme nakonec museli vzít zavděk hereckou akcí, bez komářích protagonistů,“ prozradil producent Ludvík Mareček.

O tom, že protagonisté přežili náročné natáčení v přírodě a na řece Sázavě bez úhony, jsme se mohli na vlastní oči přesvědčit i v pražském kině Lucerna, kde se konala slavnostní premiéra české komedie. Vedle početné tvůrčí delegace v čele s Jiřím Chlumským se s diváky přišli pozdravit i Jiří Langmajer, Pavel Liška, Táňa Vilhelmová, Jana Kvantiková, Nelly Řehořová, Filip Antonio a další.

Jak to na slavnostní premiéře vypadalo, si můžete prohlédnout i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací