Křest knihy Zahradnictví s autogramiádou herců a tvůrců

Jarchovský, Hřebejk, Geislerová, Sokol, Finger, Krobotová, Remundová a další se pozdravili s nadšenými fanoušky.
 
 
 
Dva týdny před premiérou prvního dílu filmové trilogie Zahradnictví s podtitulem Rodinný přítel pokřtil scénárista Petr Jarchovský i stejnojmennou knihu, která mapuje události všech tří snímků – Zahradnictví: Rodinný přítel, Zahradnictví II: Dezertér a Zahradnictví III: Nápadník. Vzhledem k názvu se publikace nepolévala šampaňským, ale stylově semínky Řeřichy zahradní.

Podpořit ho přišla bohatá tvůrčí a herecká delegace ve složení Jan Hřebejk, Aňa Geislerová, Ondřej Sokol, Martin Finger, Lenka Krobotová, Sabina Remundová, Samuel Budiman, Josefína Marková a Viktor Tauš. Všichni jmenovaní se po slavnostním aktu sešli s knižními i filmovými fanoušky na přátelské autogramiádě.

Pokud nevíte, jestli se nejprve vrhnout na četbu knihy, nebo ve čtvrtek 27. dubna na první díl filmové trilogie s podtitulem Rodinný přítel, můžete se nechat inspirovat plánem Sabiny Remundové ztvárňující Mařčí, sestru Jindřicha (Martin Finger). „Já si nejprve prohlédnu fotografie v knize, potom si zajdu na film, a nakonec si přečtu knížku“, svěřila se herečka na slavnostní akci v Domě módy na Václavském náměstí.

Poté se celá delegace přesunula do Paláce knih Luxor, kde se sešla s filmovými i knižními fanoušky. Všichni přítomní se tak mohli nejen setkat se svými oblíbenci, ale získat i cenný autogram. Kdo měl chuť, mohl se zakousnout do připravených koblih a jablíček, které k trilogii neodmyslitelně patří – pokud se ptáte jak, to už se brzy dozvíte v kinech.

 

Jak to na křtu knihy Zahradnictví a následné autogramiádě vypadalo, si můžete prohlédnout i ve fotogalerii na našem FB profilu a krátkém videu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací