Dana Morávková a Petr Batěk si zahrají v rodinné komedie Jak se moří revizoři

Morávková bude posedlá slevovými kupóny.
 
 
 
V současnosti filmový štáb v čele s režisérkou Evou Toulovou natáčí novou českou komedii Jak se moří revizoři o rodině Malých. Tatínek Petr Batěk vykonává jedno z nejnevděčnějších povolání, a to dopravního revizora. Jeden den se mu ale stane něco neuvěřitelného. „Mám velkou radost, že můžu pracovat na tak poutavém příběhu, jehož scénář mě zaujal hned na první přečtení. To, že jsem se mohl na okamžik převtělit do nezničitelného Chucka, je jen třešnička na tomto filmovém dortu,“ podělil se se svým zážitkem Batěk. Manželku a matku dvou dětí ztvární Dana Morávková, která se na několik desítek minut promění v královnu slevových akcí a výhodných nákupů. Není proto divu, že ani syn a dcera nejsou tak úplně bez poskvrnky.

Na tiskové konferenci ve voskovém muzeu Grevín Toulová prozradila, že i když za sebou mají teprve pár natáčecích dnů, zaskočil je brzký příchod jara, tudíž se bude několik záběrů dotáčet na podzim. Premiéra filmu je proto zatím naplánovaná na jaro příštího roku. Ve snímku Jak se moří revizoři se dále představí Ladislav Ondřej, Anna Kulovaná, Aneta Vignerová, Andrea Kalousová či zpěvák Jaro Smejkal. 

 

Jak to na první tiskové konferenci k filmu vypadalo, si můžete prohlédnout i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací