Předpremiéra Vetřelec: Covenant v multikinech Premiere Cinemas, Cinema City, CineStar a GAC

Vesmírná loď Covenant připlouvá do kin kolonizovat vzdálenou planetu.

Položili jste si někdy otázku: „Kdo a proč stvořil smrtící monstrum?“ Režisér Ridley Scott nám (doufejme) odhalí, co se dělo před prvním legendárním filmovým Vetřelcem z roku 1979. Sci-fi horor Vetřelec: Covenant připluje do kin i s posádkou lodi Covenant kolonizovat vzdálenou planetu na druhé straně galaxie ve čtvrtek 18. května 2017. Multikina Premiere Cinemas, CineStar, Golden Apple Cinema, Cinema City a speciální sály IMAX a 4DX si pro nás připravila celou řadu předpremiérových projekcí. Tentokrát se budou radovat i milovníci půlnočních premiér, protože sál IMAX promítá snímek Vetřelec: Covenant již v noci z úterý 16. května na středu 17. května v 00:09. Pokud si chcete před návštěvou kina připomenout celou filmovou sérii, začtěte se do našeho speciálního vetřelčího článku.

Co: Předpremiéra filmu Vetřelec: Covenant

Kdy: 17. května 2017

Kde: Premiere Cinemas ČR

Podrobnosti naleznete zde: Premiere Cinemas


Co: Předpremiéra filmu Vetřelec: Covenant

Kdy: 17. května 2017

Kde: Cinema City ČR + 4DX, IMAX

Podrobnosti naleznete zde: Cinema City


Co: Půlnoční předpremiéra filmu Vetřelec: Covenant

Kdy: v noci z úterý 16. května na středu 17. května 2017 v 00:09

Kde: Cinema City Flora sál IMAX

Podrobnosti naleznete zde: Cinema City


Co: Předpremiéra filmu Vetřelec: Covenant

Kdy: 17. května 2017

Kde: CineStar ČR

Podrobnosti naleznete zde: CineStar


Co: Předpremiéra filmu Vetřelec: Covenant

Kdy: 17. května 2017

Kde: Golden Apple Cinema

Podrobnosti naleznete zde: GAC


 

Synopse filmu Vetřelec: Covenant:

Snímkem Vetřelec: Covenant se režisér Ridley Scott (Blade Runner, Gladiátor, Marťan) vrací do vesmíru, který sám stvořil ve Vetřelci, prvním filmu věnovaném nejstrašnějšímu mimozemskému monstru filmové historie. V nejnovější a ještě děsivější kapitole se připravuje posádka vesmírné lodi Covenant kolonizovat vzdálenou planetu na druhé straně galaxie. Nový svět, který nečekaně objeví, se jim z počátku zdá být dosud nezmapovaným idylickým rájem. Ve skutečnosti je to ale temný a brutální svět, jehož hrůzy si nikdo z členů posádky nedokázal představit ani v těch nejhorších představách. Když se tito vesmírní poutníci ocitnou tváří v tvář smrtícímu monstru, nezbývá jim nic jiného než se aspoň pokusit o zoufalý únik z tohoto zdánlivého ráje proměněného ve skutečné peklo.

„Vymyslel jsem koncept, který nás přivede až k původnímu Vetřelci. Vždycky mě zajímalo, proč si žádný z tvůrců původních třech pokračování nepoložil dvě logické otázky: Kdo a proč tyhle bytosti vytvořil? Díky Prometheovi vstal Vetřelec z mrtvých, a teď se konečně nabízí prostor odpovědět na tyhle klíčové otázky. Dotýkáme se témat smrtelnosti a nesmrtelnosti, umělé inteligence. Tenhle díl se dostává k samotnému jádru. Jsme v další fázi,“ prozradil o svých současných i budoucích plánech Ridley Scott. A zdá se, že se máme i nadále čeho krásně děsit.

Hrají: Michael Fassbender, Katherine Waterston, Billy Crudup, Danny McBride, Demián Bichir, Carmen Ejogo, Amy Seimetz, Jussie Smollet, Callie Hernandez, Nathaniel Dean, Alexander England, Benjamin Rigby

Režie: idley Scott

Premiera v ČR: 18. 5. 2017 (CinemArt)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací