Čestným hostem jubilejního ročníku Mezinárodního festivalu outdoorových filmů je Oto Krajňák

Už jste přihlásili svůj film na 15. MFOF?
 
 
 
Jako každý rok, i letošní podzim bude patřit Mezinárodnímu festivalu outdoorových filmů. Pokud zvažujete, zda svůj dobrodružný a extrémní sportovní film, horolezecký a horský film, dobrodružný vodní sportovní film či cestopisný film přihlásíte do prestižní soutěže, neváhejte, protože do uzávěrky přihlášek zbývá pouhých čtrnáct dnů. A pořadatelé hlásí, že letošní ročník je opravdu silný, protože k dnešnímu dni bylo přihlášeno dvakrát tolik snímků než v předchozích ročnících.

I když do slavnostního zahájení, které proběhne 6. října 2017 v Domě kultury města Ostravy, zbývá ještě několik měsíců, již dnes víme, kdo se stane čestným a hlavním hostem jubilejního ročníku festivalu. Čestné pozvání přijal Oto Krajňák (92 let), nejstarší aktivní slovenský a světový lyžař. Tento energický muž je držitel Křišťálového glóbu za vítězství ve světovém poháru, několikanásobný mistr světa kategorie Masters a bývalý československý reprezentant. Hlavním hostem se stane český paralympijský plavec, který v roce 2016 získal na Letních paralympijských hrách 2016 zlatou medaili v plavání (znak na 50 m), Arnošt Petráček.

 

Co: 15. Mezinárodní festival outdoorových filmů

Kdy: 6. října – 8. prosince 2017

Kde: 51 míst v České republice a na Slovensku

Podrobnosti: MFOF
 
 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací