Premiéra Cuky Luky Film v Praze s Petrou Polnišovou a Zuzanou Šebovskou

Budou čeští diváci rozumět vtipným gagům v slovenčine?
 
 
 
Slovenská komedie Cuky Luky Film po velkém úspěchu na Slovensku vstoupila i do českých kin. Ženská komediální dvojice Petra Polnišová a Zuzana Šebová stvořila a proslavila duo Cuky Luky v rámci televizního pořadu Kredenc, kde si jejich krátké skeče berou na paškál dnešní povrchnost a konzum. Navíc, jak už to tak bývá, u sousedů, v tomto případě v Rakousku, je tráva vždy zelenější.

Na motivy těchto krátkých několikaminutových show vznikla i komedie Cuky Luky Film, kterou natočil režisér Karel Janák (10 pravidel, jak sbalit holku, Princezna a písař, Korunní princ, Snowboarďáci). I když se režisérské taktovky chopil Čech, snímek byl natočen ve slovenštině a do našich kin vstupuje v originálním znění. Na tiskové konferenci, která se konala pouhých pár desítek minut před pražskou premiérou, tato skutečnost nezůstala bez povšimnutí. Producent Daniel Dangl se smíchem pronesl: „Kašleme na vás, že je to celé ve slovenštině. Uvidíme, co to udělá.“ Potom už s vážnou tváří dodal, že si nedokáže představit, že by tento film mohl být předabován. Což Petra Polnišová a Zuzana Šebová na místě dosvědčily. Navíc slang, který ústřední postavy používají, je, dle jeho slov, dostatečně srozumitelný. „Moje žena je Češka, byla na slovenské premiéře a pochopila to“, potvrdil herec Roman Pomajbo.

 

Jak to vypadalo na tiskové konferenci a slavnostní premiéře komedie, která otestuje nejen naši znalost slovenštiny, ale také smysl pro humor, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu a krátkém videu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací