Potterfan a Albatros Media oslavili výročí Harryho Pottera Famfrpálovým turnajem

Mottlová, Žádníková, Maurerová, Zima i Peroutka nasedli na košťata a chopili se camrálu a potlouků v rámci exhibičního zápasu.
 
 
 
Věděli jste, že v červnu uplyne 20 let od doby, kdy se ve Velké Británii objevil na pultech „Kámen mudrců“? Toto jubileum samozřejmě neuniklo fanouškům Harryho Pottera ani společnosti Albatros Media. Program veletrhu Svět knihy 2017 proto skrýval něco naprosto magického, a to Famfrpálový turnaj. Na travnaté ploše před Průmyslovým palácem vyrostly charakteristické kruhové branky. Samozřejmě nechyběly ani nezbytná košťata, camrál a potlouci. V rámci mudlovských pravidel sice chyběla zlatonka, ale i tak bylo o zábavu postaráno. 

Akce odstartovala exhibičním zápasem VIP hostů, kteří do svého sportovního výkonu dali naprosto vše. Členové hvězdného týmu ve složení Bára Mottlová, Zdeňka Žádníková, Michaela Maurerová, Karel Zima a Milan Peroutka nedbali na make-up ani účesy a dali do své hry naprosto vše. Po hřišti doslova poletovali a nedali svoji kůži lacino. Potterfan tým se nejednou zapotil.

Samozřejmě šlo především o zábavu a tu si všichni zúčastnění, včetně přihlížejících fanoušků, užili vrchovatou měrou. Famfrpálový turnaj měl navíc charitativní podtext. Přímo na místě jste mohli potkat Kuře, maskota nadace Pomozte dětem a do připravené kasičky vhodit libovolný příspěvek.

Po úvodním velkolepém zápase se do hry mohl zapojit kdokoliv, kdo měl chuť „zalétat si na košťatech“ ve stylu Harryho Pottera. Odměnou všech hráčů nebyl pouze zážitek, ale i certifikát hráče Famfrpálu.

Jak to na Famfrpálovém exhibičním zápase vypadalo, si můžete prohlédnout i ve fotografii na našem FB profilu a krátkém videu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací