Pohádková neděle s animákem LEGO® Batman film v Premiere Cinemas Olomouc

LEGO Batman opět čelí nebezpečným padouchům.

První červnová Pohádková neděle bude patřit všem hravým duším, protože se v multikině Premiere Cinemas Olomouc bude opět promítat akční animák LEGO® Batman film. Kluci a holky si budou moci 4. června 2017 od 14:00 hodin užít pohádkové dobrodružství za báječné ceny, protože se promítá za pouhých 79 Kč.

 

Co: Pohádková neděle s filmem LEGO® Batman film

Kdy: 4. června 2017

Kde: Premiere Cinemas Olomouc

Podrobnosti naleznete zde: Premiere Cinemas

Synopse filmu LEGO® Batman film: lego_batman_film_plakat

V neotřele odlehčeném duchu, díky kterému se film „LEGO® příběh“ stal celosvětovým fenoménem, se dočkal vlastního filmového dobrodružství přirozený vůdce celého ansámblu – LEGO Batman. Ale v Gothamu se chystají velké změny, a pokud chce zabránit tomu, aby moc ve městě převzal Joker, který nemá za lubem nic dobrého, Batman bude možná nucen přehodnotit svůj pohled na svou dosud fungující jednočlennou skupinu občanské bdělosti a sebeobrany a snažit se spolupracovat i s ostatním a možná, ale opravdu jen možná, naučit se trochu uvolnit a získat nadhled.

Hrají: Will Arnett, Michael Cera, Zach Galifianakis, Ralph Fiennes, Rosario Dawson, Mariah Carey, Jenny Slate

Režie: Chris McKay

Premiera v ČR: 9. 2. 2017 (Freeman Entertainment)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací