Muž roku Josef Kůrka pokřtil knihu Božský dua Christina Lauren

Božský erotický zážitek je k sehnání i v českých knihkupectvích.
 
 
 
Série Božský bastard, Božský cizinec, Božský hráč a Božský milenec se dočkala svého velkého finále. Božský dua Christina Lauren se zaměří na nespoutanou Britku Pippu a pod tíhou odpovědnosti hroutícího se Jensena. V závěrečném dílu lechtivé série se ovšem potkáme i se starými známými, a to s praštěnou Chloe, popleteným Bennetem, nabručenou Sárou, Maxem, organizátorkou Hanou, kuchařem Willem, ovíněnou Ruby a spokojeným Nielem. Chybět nebude ani svérázný George. Jste zvědaví, jak se jejich osudy uzavřou?

Při příležitosti představení Božského v češtině přijely do Prahy i autorky Christina Hobbs a Lauren Billings píšící pod pseudonymem Christina Lauren. Dámy, které mají na kontě již sedmnáct knih (u nás jich vyšlo celkem devět – série Božský a Vášnivý). Jejich pracovní tempo je opravdu úctyhodné. Na slavnostním křtu uvedly, že jejich cílem je každý rok vydat celkem tři nové knihy. A vzhledem k tomu, že je při práci dělí celá Nevada, je to opravdu zběsilé tempo. Dámy dokonce prozradily, kterého Božského a Vášnivého milují nejvíc. „Z těch, které vyšly v Česku by to byl Božský hráč, Vášnivý svůdník a Vášnivý hráč,“ svěřila se Lauren. „Mě dostávají knihy, které jsou vtipné, jinak ale souhlasím s Lauren,“ dodala Christina. Ta dorazila na křest Božského do Paláce knih Luxor v úžasných „taxi“ balerínách.

Vzhledem k tomu, že Božský cílí na dámské publikum, nesměli chybět na slavnostní akci ani krásní muži. Christina s Lauren se vybavily nejen charismatickými asistenty, ale jako kmotra si vybraly Muže roku 2016 Josefa Kůrku.

Pokud byste toužili vidět Božského bastarda i v televizní podobě, možná se vám vaše přání splní. Autorky právě pracují na scénáři seriálu, který nás seznámí v audio-vizuální podobě nejen s Bennetem a Chloe, ale i dalšími oblíbenými božskými hrdiny. Kdy přesně se ale seriál začne natáčet se zatím neví. Ale jedno je jisté, máme se na co těšit.

Anotace knihy Božský:

Vezme vás za srdce a zrychlí váš tep vskutku BOŽSKÝM způsobem.

Svérázná Britka a suchar z Bostonu: tak rozdílné povahy jako Pippa a Jensen aby pohledal. Ona je pro každou srandu, on se hroutí pod tíhou odpovědnosti.  Řízením osudu se tihle dva setkají na společné dovolené organizované partičkou přátel, kterou věrné čtenářky znají již z předchozích dílů oblíbené série Božský. Putování po vinicích je pro Pippu, jež se právě vzpamatovává z nechutného rozchodu, vítanou příležitostí, jak na všechno zapomenout. Jensen se výletu účastní tak trochu z donucení a jen doufá, že vína bude dost, aby tu nudu přežil.  Nuda se však nekoná. Celý výlet se změní v bláznivý sled událostí a zprvu improvizovaný vztah dvou cizích lidí postupně přeroste v hlubokou vášeň.

V závěrečném dílu série Božský se uzavírají osudy hrdinů, které si čtenářky Christiny Laurenové tolik oblíbili. I v této knize najdeme vše, čím si autorky své čtenáře tak podmanily: drama i humor, vtipné dialogy, lásku pošetilou i vášnivou a zejména sex, který si hrdinové románu umí náležitě vychutnat.

 

Jak to na slavnostní akci a autogramiádě vypadalo, si můžete prohlédnout i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací