Do Karlových Varů přijede Uma Thurman a Jeremy Renner

Nad pořádkem na festivalu bude dohlížet Hawkeye z Avengers a smrtonosná Nevěsta z Kill Billa.
 
 
Začátek 52. Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary je na spadnutí. Startuje se již v pátek 30. června. Není proto žádným překvapením, že se odhalují jména největších hvězd, které se letos projdou po červeném koberci a převezmou Cenu prezidenta MFF KV z rukou Jiřího Bartošky.

Říká se, že dámy mají přednost. Jako první se z cenné sošky bude radovat herečka Uma Thurman (Pulp Fiction: Historky z podsvětí, Batman a Robin, Kill Bill), která se zúčastní slavnostního zahajovacího ceremoniálu, na kterém bude promítnuta romantická komedie režiséra Michaela Showaltera Pěkně blbě. Těšit se můžeme i na, již tradiční, promítání v Letním kině s hvězdným hostem. Jaký film s Umou Thurman uvidíme je zatím zahaleno rouškou tajemství.

 

Ani závěr festivalu nebude o nic chudší. Cenu prezidenta MFF KV přijede osobně převzít herec a producent Jeremy Renner (Smrt čeká všude, Mission Impossible – Národ grázlů, Avengers). Při této příležitosti byl jako zakončovací snímek zvoleno sci-fi drama Příchozí, které se může pyšnit osmi oscarovými nominacemi a úspěchem v kategorii Střih zvuku.
 
 

Co: 52. MFF Karlovy Vary

Kdy: 30. června – 8. července 2017

Podrobnosti: kviff.com

Jak to vypadalo na hlavní tiskové konferenci v Praze, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu a krátkém videu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací