Letní kina v Praze, aneb za filmem pod širým nebem

Logan, Rogue One: Star Wars, Lichožrouti i Teorie tygra se promítá pod hvězdnou oblohou.
 
 
 
Období prázdnin je neodmyslitelně spojeno i s projekcemi pod širým nebem. Tato zábava se nikdy neomrzí a letní kina jsou stále populárnější. Kdo by se netěšil na to, až ulehne na rozprostřenou deku s kamarády či drahou polovičkou a vychutná si nějaký kultovní film nebo nefalšovanou popcornovku v nenapodobitelné atmosféře? Praha letos nabízí mnoho obdob letních kin, některá nás vezmou pod legendární kyvadlo, jiná do industriálních prostor nádraží či dokonce na střechu obchodního centra. Přinášíme vám pár tipů, kde se letní kina vyskytují a jaký nabízí program.

UPC MAX kino

Střešní parkoviště Centra Černý Most se i tento rok promění v UPC MAX kino. Od 22. června do 24. srpna 2017 si můžeme zdarma vychutnat ty nejlepší české filmy uplynulého roku. Pro členy věrnostního programu Centra Černý Most je připravena VIP zóna s pohodlnými sedačkami a drobným občerstvením. Zajít si můžeme například na pohádku Anděl páně 2, horor Polednice, černou komedii Teorie tygra či historické velkofilmy Masaryk a Anthropoid.

Více info: centrumcernymost.cz

Letního kino Výstaviště

Výstaviště Praha Holešovice se proměnilo na letní měsíce i v kino. Letní kino Výstaviště nabídne desítky dramatických, akčních, komediálních i oddechových titulů, jako jsou Jackie, Fantastická zvířata a kde je najít, Loupež ve velkém stylu, Hardcore Henry, Auta 3 a mnoho dalších. Zvuk filmu je přenášen do sluchátek, která budou připravena k zapůjčení za zálohu 100 Kč. Vstupenky lze zakoupit na místě, na webu Bio Oka či na pokladnách kin Bio Oko, Světozor a Aero.

Více info: biooko.net

Kinobus

Putovní filmová zábava, přesně to splňuje Kinobus, který již vyrazil na svou letní okružní jízdu. Vybírat můžeme z nespočtu snímků, které uspokojí dětské i dospělé publikum. Program skrývá tituly jako jsou Příchozí, Zootropolis, Lichožrouti, Bezva ženská na krku, Všechno nebo nic, Rogue One: Star Wars či Kniha džunglí. Kinobus 2017 hlásí zastávky v Letňanech, Košířích, na Smíchovské náplavce, Koupališti Ládví a v mnoha dalších částech Prahy.

Více info: dpp.cz/program-kinobusu-2017

Letní kino před Crossem

Od 21. června až do konce prázdnin si můžeme na velké trháky zajít do Letního kina před klubem Cross. Vstupné je zdarma a v případě nepřízně počasí si diváci mohou vychutnat projekci přímo v klubu. Těšit se můžeme na lahůdky, jako je Orel Eddie, Ghost in the Shell, Komorná, Rozpolcený, Logan: Wolverine a mnoho dalších.

Více info: crossclub.cz

Letní kino ve Stromovce

Každé letní úterý se promítá i ve Stromovce v rámci Bio na Vzduchu. Zajít si můžeme na zahraniční i české filmy, dokumenty a experimentální tvorbu. Vstupné by nemělo přesáhnout 50 Kč.

Více info: tiskarnanavzduchu.cz

Letní kino kulturního centra Stalin

Filmy na nás čekají pod kyvadlem na Letné díky kulturnímu centru Stalin. Večery věnované filmu si toto léto vychutnáme vždy ve čtvrtek, a to zdarma.

Více info: containall.cz

Letní kino na nádraží

Letní kino v kolejišti a Das Sommerkino Praha nás zavedou na Nákladové nádraží Žižkov, kde se během léta ve vybrané dny promítají filmy pod širým nebem. Projekce v rámci Das Sommerkino Praha jsou zdarma.

Více info: nadrazi.nfa.cz

Letní kino MeetFactory

V červenci a červnu od 21:30 a v srpnu a září od 20:30 nás na filmy zve Letní kino MeetFactory. Letní filmová jízda s MeetFactory nabídne tituly jako Království zvěrstev, Slow West, Země zaslíbená či Černý Petr. Pokud je vašim trvalým bydlištěm Praha 5, můžete se radovat s 50% slevy na vstupné.

Více info: meetfactory.cz

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací