Recenze: Já, padouch 3 / Despicable Me 3

Návrat do minulosti v Mimoním stylu hlásí fialovou.
 
 
 
Gru a Mimoňové se vrátili, tentokrát po boku nového padoucha v obstarožním oblečku v animáku Já, padouch 3. Chybět samozřejmě nesmí ani adoptované dcerky Margo, Edith a Agnes a agentka Lucy, která si zvyká na roli matky. Opomenuta nebyla ani rodinná linka, která se stále rozrůstá. K dcerkám a manželce si Gru připíše dalšího člena rodiny, a to bratra dvojče Drua.

Gru (napravený zločinec) se svou manželkou stále stojí na straně spravedlnosti a snaží se polapit prohnané zlosyny, kteří se vydali na scestí. Jak víme, Gru ne vždy vše zvládne na jedničku (za vydatné pomoci Mimoňů) a bude za to muset nést následky. Když mu ale do života vstoupí bratr, o kterém neměl ani tušení, možná se mu dostane šance vykoupení. Nebo bude vše úplně jinak?

Aktuálně nejhledanější velepadouch na světě Balthazar Bratt se nám tak trochu zasekl v minulosti.Aktuálně nejhledanější velepadouch na světě Balthazar Bratt se nám tak trochu zasekl v minulosti, což přináší především dospělému publiku mnoho příležitostí k zasmání i vzpomínání. Dětem se bude líbit fialový oblek a gigantické růžové žvýkačkové bubliny, ale disco pohyby, účes, legendární songy a mnohé vtípky nemají šanci pochopit.

Podobně na tom jsou i Mimoní eskapády. Klukům a holkám se bude líbit jejich brblání, kostýmy a banánově žlutá barvička, ale například vtípky z vězeňské basy (a další) rozhodně nerozklíčují. Velký důraz kladený na to, pobavit dospělé publikum, je proto patrný na první pohled. O to více se tato snaha bije s jednoduchým a místy až infantilním příběhem. Chtěli tvůrci natočit animák pro děti nebo pro dospělé?

Mimoni jsou stejně praštění jako vždy, jen jim tentokrát trochu povyrostlo sebevědomí a ukáží, jak ostré mají lokty. O velkou část zábavy a atraktivity se postaral Heitor Pereira, který je podepsán pod hudební složkou, kterou vybral opravdu pečlivě. Dokonce se nezapomněly zdůraznit ani rodinné hodnoty. Kdyby se tvůrci nesnažili zavděčit všem a zaměřili se více na jasnou cílovou skupinu, možná by celek působil více kompaktně a harmonicky. I přes tuto nevyváženost je animák Já, padouch 3 dílem, který bude jednoduše bavit.
 
 

Není nad to, mít v rukávu tajnou zbraň.


 
 

Když si doma svačinu zapomenou Margo, Edith a Agnes, rodiče nasadí tajné zbraně.


 
 

Víte, co se stane, když zlobí malý Mimoň? Dostane pruhované lacláčky.


 

65%

Já, padouch 3 / Despicable Me 3

Mimoni jsou stejně praštění jako vždy, jen jim tentokrát trochu povyrostlo sebevědomí a ukáží, jak ostré mají lokty. O velkou část zábavy a atraktivity se postaral Heitor Pereira, který je podepsán pod hudební složkou, kterou vybral opravdu pečlivě. Dokonce se nezapomněly zdůraznit ani rodinné hodnoty. Kdyby se tvůrci nesnažili zavděčit všem a zaměřili se více jasnou cílovou skupinu, možná by celek působil více kompaktně a harmonicky. I přes tuto nevyváženost je animák Já, padouch 3 dílem, který bude jednoduše bavit.

  • Hodnocení

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací