Banánově žlutá soutěž o pět filmových balíčků k animáku Já, padouch 3

souteze_cerveny_koberec_banner

Získejte i vy vlastní mimoní kamarády.

 

 

Jsou žlutí, jsou roztomilí, jsou nemotorní, jsou oddaní a jsou zpět. Mimoňové opět zamířili do kina po boku Grua v animáku Já, padouch 3. Tentokrát se bude muset Gru vypořádat nejen s retro zločincem Balthazarem Brattem, ale i novinkou, že má bratra. Pokud si chcete dobrodružství plné vtípků i mimoních eskapád vychutnat plnou měrou, zapojte se do naší aktuální soutěže, kterou vám přinášíme ve spolupráci s distribuční společností CinemArt a. s.. Každý z pěti výherců se bude radovat z luxusního filmového balíčku Já, padouch 3, který obsahuje triko a psací soupravu s motivem pohádky a figurky Mimoňů Davea (ve vězeňském mundúru), Jerryho a Mela.

Každý z pěti výherců získá:

  • – tričko s motivem filmu Já, padouch 3
  • – gumovou figurku Mimoně Davea
  • – gumovou figurku Mimoně Mela
  • – gumovou figurku Mimoně Jerryho
  • – psací soupravu s motivem filmu Já, padouch 3

Soutěžní otázka zní:

Jak se jmenuje Gruův bratr?“

Svoje odpovědi zasílejte prostřednictvím soutěžního formuláře od 27. 6. do 3. 7. 2017.

Pokud si nevíte rady, prozkoumejte stránku věnovanou filmu Já, padouch 3.

Soutěžní formulář:

[Soutěž ukončena]

Synopse filmu Já, padouch 3:

Je dobré být zlý

Bývalý padouch Gru má problém. Mezi prsty si nechal utéct aktuálně nejhledanějšího zlosyna na světě, a tak ho vyhodili z práce v Antipadoušské lize. Jeho Mimoni jsou navíc čím dál nespokojenější s tím, že už páníček není zlý. Nejmladší dcera Agnes touží po živém jednorožci, který bude neuvěřitelně heboučký. A do toho všeho se Gru dozví, že má dvojče, který je mu k nerozeznání podobný. Až na ty vlasy. Hora nepříjemností pro Grua je ale báječnou zprávou pro filmové diváky. Těm totiž dva roky poté, co česká kina zbourali Mimoni (v roce 2015 se stali s bezmála 850.000 diváky vůbec nejúspěšnější domácí premiérou), konečně končí čekání.

Vraťme se ale k tomu lumpovi, který přechytračil Grua. Jmenuje se Balthazar Bratt a v osmdesátých letech minulého století byl dětskou hvězdou populární televizní show. Ke své smůle se nedokázal přenést přes její konec a od té doby škodí, kudy chodí. Nosí retro oblečení a nemožný účes, poslouchá staré písničky na kazetách a jako zbraně používá Rubikovu kostku a žvýkačkové bubliny. Prostě odporný typ. O mnoho větší sympaťák je další nováček v příběhu, Gruův bratr Dru. Je to neuvěřitelně přátelský a milý chlapík, který si ze všeho nejvíc přeje, aby ho bratr zasvětil do umění zločinu. Jenže Gru začal být zatvrzelý dobrák (dokonce tak zatvrzelý, že s ním nehnula ani otevřená vzpoura Mimoňů, kteří ho kvůli jeho dobrému chování opustili). Jediný, kvůli komu by byl Gru ochotný přejít alespoň dočasně na stranu zla, je jeho věčný soupeř Balthazar Bratt. A když si mu tenhle zastydlý klon Michaela Jacksona dovolí sáhnout na rodinu, využije všechny padoušské zkušenosti k tomu, aby své blízké zachránil. V tom mu nadšeně sekunduje jeho nově nalezený brácha Dru a jeho Mimoni, kteří si až ve vězení uvědomili, co je pro ně v životě nejdůležitější.

Neptejte se, jak se Mimoni do vězení dostali. To se nedá vyprávět, to se musí vidět. Já, padouch 3 je nádherná groteska, která frčí jako Druova zločinecká kára a na konci vás donutí říct: „Já chci ještě.“

Hrají (hlasy): Jiří Lábus, Veronika Žilková, Braňo Holiček, Ivana Korolová, Jan Vondráček, Zbyšek Pantůček, Jana Postlerová, Sandra Pogodová, Jaroslav Plesl, Jana Zenáhlíková

Režie: Eric Guillon, Kyle Balda, Pierre Coffin

Premiera v ČR: 29. 6. 2017 (CinemArt)

Pravidla soutěže o ceny s filmem Já, padouch 3:

1. Soutěž probíhá v období od 27. 6. 2017 do 3. 7. 2017 na internetových stránkách www.cervenykoberec.cz.

2. Účast v soutěži o hodnotnou cenu je podmíněná zasláním správných odpovědí na položené otázky prostřednictvím soutěžního formuláře.

3. Každý uživatel se může zúčastnit soutěže pouze jednou. Jako platná bude počítána vždy první příchozí odpověď z každé e-mailové adresy. Každá další odpověď z téže adresy nebo od stejného soutěžícího nebude do losování zahrnuta. Pokud soutěžící nebude splňovat podmínky pro výhru, bude výhra postoupena dalšímu soutěžícímu. Z účasti je vyloučen Provozovatel a osoby Provozovatele blízké.

4. Ze všech správných odpovědí bude po ukončení soutěže vylosováno 5 výherců. Výhry do soutěže věnovala distribuční společnost CinemArt a. s..

5. Provozovatel si vyhrazuje právo zkrátit, přerušit nebo zrušit soutěž či změnit její pravidla, případně nahradit výhru jinou výhrou ve stejné nebo podobné finanční hodnotě. Vymáhání účasti v soutěži či soutěžních výher soudní cestou je vyloučeno. Účastník se soutěže účastní s vědomím, že nemůže požadovat peněžité plnění výměnou za výhry v soutěži. Vstupem do soutěže se všichni Účastníci i Provozovatel zavazují dodržovat její pravidla.

6. Výherce bude Provozovatelem kontaktován prostřednictvím e-mailu, ze kterého odpověď přišla. Ke kontaktu dojde nejpozději do 30 dnů od zjištění výherce (zveřejnění na stránkách). Pokud se Provozovateli nepodaří spojit se s výhercem do 14 dnů, od zjištění výherce, ztrácí účastník soutěže nárok na výhru.

7. Výhra bude předána prostřednictvím přepravní služby, popřípadě osobně po předchozí dohodě. Ceny budou výherci zaslány nejpozději do 30-ti dnů od zjištění výherce. Adresa, na kterou bude výhra zaslána, se musí nacházet na území ČR.

8. Provozovatel není odpovědný za funkčnost poštovních služeb ani jiných osob a neručí za ztrátu, poškození nebo nedoručení výher při doručování přepravní službou nebo při osobním převzetí. Provozovatel opětovně neposílá vrácené, nevyzvednuté výhry. Výherce může své příp. nároky z odpovědnosti za vady cen uplatňovat pouze a přímo u osob uvedených v záručních podmínkách. Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za vady výher.

9. Zasláním odpovědi souhlasíte s využitím Vašich osobních údajů pro marketingové účely internetových stránek www.cervenykoberec.cz (např. zasílání obchodních sdělení na e-mail).

10. Odesláním odpovědi Účastník potvrzuje, že si tyto Pravidla přečetl, porozuměl jim a tyto podmínky akceptoval. Na tuto skutečnost nemá vliv, zda je zaslaná odpověď ve správném tvaru či nikoliv.

11. Tyto podmínky nabývají platnosti dne 27. 6. 2017

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací