Soutěž o tři filmové balíčky k akčnímu dobrodružství Válka o planetu opic

souteze_cerveny_koberec_banner

Soutěžte a vybavte se na Válku o planetu opic.

 

 

S inteligentním šimpanzem Caesarem (Andy Serkis) se potkáváme dva roky po událostech předchozího filmu. Boj mezi lidmi a lidoopy vrcholí a je nyní otázkou, který živočišný druh ovládne Zemi. Kdo zvítězí ve Válce o planetu opic se dozvíme již 13. července 2017, kdy má film v našich kinech premiéru. Pokud se chcete nelítostné bitvy zúčastnit jako rovnocenný soupeř, bezesporu se neobejdete bez strategických poznámek a spolehlivého zdroje světla. Pokud se zapojíte do naší aktuální soutěže, kterou vám přinášíme ve spolupráci s distribuční společností CinemArt, může vyhrát filmový balíček skrývající svítilnu a blok s motivem snímku Válka o planetu opic.

Každý ze tří výherců získá:

  • – svítilnu s motivem filmu Válka o planetu opic
  • – diář s motivem filmu Válka o planetu opic

Soutěžní otázka zní:

V jaké roli se představí šimpanz Caesar (Andy Serkis) ve filmu Válka o planetu opic?“

Svoje odpovědi zasílejte prostřednictvím soutěžního formuláře od 11. 7. do 17. 7. 2017.

Pokud si nevíte rady, prozkoumejte stránku věnovanou filmu Válka o planetu opic.

Soutěžní formulář:

[Soutěž ukončena]

Synopse filmu Válka o planetu opic:

Za svobodu, za rodinu, za planetu

Válka o planetu opic začíná dva roky po událostech předchozího snímku Úsvit planety opic. Z inteligentního šimpanze Caesara (Andy Serkis) se stal nezpochybnitelný vůdce rozrůstajícího se společenství opic, a když se s ním nyní setkáváme, je mu okolnostmi vnucena nová role válečného generála. Situace opičího klanu vedeného Caesarem je totiž katastrofální. Jejich skupina ustoupila do lesů, kde se často utkávají v bitvách s lidskou armádou, vedenou nelítostným plukovníkem McCulloughem (Woody Harrelson).

Ztráty opičího společenství jsou obrovské a Caesar cítí bolest z každé smrti. Potýká se s vlastními temnějšími instinkty a nastupuje na cestu pomsty, na níž se nevyhnutelně střetne s plukovníkem v epické bitvě, která určí, kdo se stane vůdčím druhem, jenž bude určovat další osud těch druhých, poražených.

Andy Serkis, představitel Caesara, se s chutí pustil do nového pojetí příběhu a vychutnával si další úroveň vývoje své postavy, kterou charakterizoval takto: „Caesar se dál rozvíjí a problémy, kterým čelí, narůstají do obrovského měřítka. Opičí společenství, které bylo založeno a začalo prospívat v Úsvitu, je nyní zpustošené. Jak se ztráty opic zvyšují, dostává se Caesar na scestí, ztrácí sám sebe… Tento film je z velké části o tom, jak si Caesar snaží zachovat svůj morální kompas, protože události jsou pro něj tak osobní a bolestivé, že se vydává na cestu destrukce. Jeho osobní pouť je v tomto díle neuvěřitelná.”

Hrají: Andy Serkis, Woody Harrelson, Steve Zahn, Toby Kebbell, Judy Greer, Karin Konoval, Amiah Miller

Režie: Matt Reeves

Premiera v ČR: 13. 7. 2017 (CinemArt)

Pravidla soutěže o ceny s filmem Válka o planetu opic:

1. Soutěž probíhá v období od 17. 7. 2017 do 17. 7. 2017 na internetových stránkách www.cervenykoberec.cz.

2. Účast v soutěži o hodnotnou cenu je podmíněná zasláním správných odpovědí na položené otázky prostřednictvím soutěžního formuláře.

3. Každý uživatel se může zúčastnit soutěže pouze jednou. Jako platná bude počítána vždy první příchozí odpověď z každé e-mailové adresy. Každá další odpověď z téže adresy nebo od stejného soutěžícího nebude do losování zahrnuta. Pokud soutěžící nebude splňovat podmínky pro výhru, bude výhra postoupena dalšímu soutěžícímu. Z účasti je vyloučen Provozovatel a osoby Provozovatele blízké.

4. Ze všech správných odpovědí budou po ukončení soutěže vylosováni 3 výherci. Výhry do soutěže věnovala distribuční společnost CinemArt a. s..

5. Provozovatel si vyhrazuje právo zkrátit, přerušit nebo zrušit soutěž či změnit její pravidla, případně nahradit výhru jinou výhrou ve stejné nebo podobné finanční hodnotě. Vymáhání účasti v soutěži či soutěžních výher soudní cestou je vyloučeno. Účastník se soutěže účastní s vědomím, že nemůže požadovat peněžité plnění výměnou za výhry v soutěži. Vstupem do soutěže se všichni Účastníci i Provozovatel zavazují dodržovat její pravidla.

6. Výherce bude Provozovatelem kontaktován prostřednictvím e-mailu, ze kterého odpověď přišla. Ke kontaktu dojde nejpozději do 30 dnů od zjištění výherce (zveřejnění na stránkách). Pokud se Provozovateli nepodaří spojit se s výhercem do 14 dnů, od zjištění výherce, ztrácí účastník soutěže nárok na výhru.

7. Výhra bude předána prostřednictvím přepravní služby, popřípadě osobně po předchozí dohodě. Ceny budou výherci zaslány nejpozději do 30-ti dnů od zjištění výherce. Adresa, na kterou bude výhra zaslána, se musí nacházet na území ČR.

8. Provozovatel není odpovědný za funkčnost poštovních služeb ani jiných osob a neručí za ztrátu, poškození nebo nedoručení výher při doručování přepravní službou nebo při osobním převzetí. Provozovatel opětovně neposílá vrácené, nevyzvednuté výhry. Výherce může své příp. nároky z odpovědnosti za vady cen uplatňovat pouze a přímo u osob uvedených v záručních podmínkách. Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za vady výher.

9. Zasláním odpovědi souhlasíte s využitím Vašich osobních údajů pro marketingové účely internetových stránek www.cervenykoberec.cz (např. zasílání obchodních sdělení na e-mail).

10. Odesláním odpovědi Účastník potvrzuje, že si tyto Pravidla přečetl, porozuměl jim a tyto podmínky akceptoval. Na tuto skutečnost nemá vliv, zda je zaslaná odpověď ve správném tvaru či nikoliv.

11. Tyto podmínky nabývají platnosti dne 11. 7. 2017

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací