11. ročník Hejbejte se a zpívejte s Hankou Kynychovou byl zahájen víkendovým charitativním tanečním workshopem

Marek Dědík, Ivana Jirešová, Lucie Benešová, Kaira Hrachovcová, Šárka Vaculíková a další hvězdní hosté přišli podpořit děti z dětských domovů.
 
 
 
S příchodem podzimu se pomalu, ale jistě blíží již jedenácté finále Hejbejte se a zpívejte s Hankou Kynychovou. Než ale kluci a holky z dětských domovů budou moci předvést, co se pod bedlivým dohledem lektorů naučili, je ještě před nimi velký kus práce. I toto léto nesměl chybět trénink, tentokrát v podobě velkého víkendového charitativního tanečního workshopu. Děti si pod křídla vzali čeští tanečníci a choreografové v čele s Leonou Qašou Kvasnicovou, Petrou Parvoničovou či Markem Dědíkem.

Podporu nejen Hance Kynychové, ale především všem menším i větším účastníkům akce přišli vyjádřit vzácní hosté. Na přetřes se dostalo téma „tréma“, která souží i ostřílené umělce. „Dostala jsem v životě takovou radu, že když mám před představením trému, je dobré si představovat, že hrajete pro někoho konkrétního, koho máte rádi. V myšlenkách si ho představíte a hrajete pouze pro něj,“ poradila dětem Kaira Hrachovcová. Se svými zkušenostmi se podělila i herečka Lucie Benešová: „Já jsem se s trémou nenaučila pracovat. Mám jí pořád. Proto moje rada zní, že jí musíte prostě přežít a říkat si, že až to bude za vámi, bude líp.“ S úsměvem a dobrou náladou přišli do sálu plného skotačících žáků a žaček Ivana Jirešová, Šárka Vaculíková, Linda Finková, Milan Peroutka, Olga Lounová, Míša Tomešová, Karel Voříšek, Radim Schwab či Kristýna Janáčková.

Přátelskou podporu vyjádřil i místostarosta Prahy 4 Ing. Zdeněk Kovářík, který na workshop nedorazil s prázdnýma rukama, ale s košem plným dárečků. Děti, které se kolem něho seběhly, se tak mohly radovat ze spousty sladkostí a krásných knížek.

 

 

Jak to na tanečním workshopu 11. ročníku Hejbejte se a zpívejte s Hankou Kynychovou vypadalo, si můžete prohlédnout i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací