V Louskáčkovi na ledě se představí Nikola Márová, Michal Štípa i Vlastimil Harapes

Nová lední revue se představí v Praze a Pardubicích.
 
 
 
Vánoční příběh Louskáček, příběh o malé dívce, která pod stromečkem objeví loutku Louskáčka jež v jejím snu ožívá a umožní ji prožít dobrodružství ve světě kouzel, zná téměř každý. Klasický balet s hudbou P. I. Čajkovského ožije i na ledě.

Devadesát umělců v čele se sólisty baletu ND Nikola Márová & Michal Štípa a umělec Vlastimil Harapes vdechne novou podobu oblíbenému příběhu prostřednictvím nové lední revue Louskáček na ledě. „Louskáček na ledě je rodinné představení pro malé a velké, inspiruje i okouzlí diváky v každém věku,” prozradila producentka Ema Krahulíková.

Představení propojující krasobruslení, akrobacii a tanec se divákům představí pouze dvakrát, a to 30. prosince 2017 v pražské Tip Sport aréně a 13. ledna 2018 v ČEZ aréně v Pardubicích. „Chceme připravit netradiční podívanou s nádhernou hudbou. Chceme propojit balet a krasobruslení a přiblížit tyto disciplíny divákům ve velmi krásné show. Máme nelehký úkol, vytvořit představení tak, aby zaujalo diváky všech generací. Chceme představit tento balet, jak ho dosud ještě nikdo v České republice neviděl – jako jedinečnou lední show,” říká režisérka a choreografka nového zpracování Louskáčka Veronika Zídková.

Představení navíc bude mít i charitativní přesah. Z každé prodané vstupenky show podpoří charitativní organizaci UNICEF. Pomáhat se bude i v rámci výtvarného projektu “VYROB PANENKU Louskáčka či tanečnici z baletu Louskáček a pomůžeš dětem”. Panenky si budete moci „adoptovat“, zakoupit či vydražit v akci a přispět tak na pomoc dětem.

Jak to vypadalo na tiskové konferenci, na které byla lední revue Louskáček na ledě představena, si můžete prohlédnout i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací