Markéta Hrubešová pokřtila svoji knihu Pan Brambora rajčatovým džusem, kakaem i vanilkou

Ruku k dílu přiložili Roman Vojtek, Marta Jandová, Jana Krausová, Lenka Filipová, Ivana Jirešová, Aleš Háma a trio šéfkuchařů.
 
 
 
V La Casa Argentina se pozornost upírala k panu Bramborovi a jeho kamarádům. Tak zní totiž název nejnovější knížky Markéty Hruběšové, která potěší kluky, holky i jejich rodiče. Knížka plná ilustrací Terezy Vostradovské totiž nabízí nejen dětský dobrodružný příběh, ale i mnoho zajímavostí z historie a dvacet chutných a rychlých receptů.

„Pan Brambora je milým příběhem o tom, kterak plodiny z Nového Světa doputovaly do toho Starého. Všichni protagonisté vyprávějí své příběhy, které jsou založeny na skutečných událostech. V knize najdete také jednoduché recepty, aby si děti mohly něco dobrého uvařit spolu se svými rodiči a také si u toho hezky popovídat,“ popisuje knížku její autorka Markéta Hrubešová.

A křtilo se opravdu stylově. Roman Vojtek, Marta Jandová, Jana Krausová, Lenka Filipová, Aleš Háma a šéfkuchaři Honza Punčochář, Mirek Kalina a Honza Kvasnička se chopili brambor, rajčatového džusu, vanilky, kakaa, kukuřice a slunečnicových semínek, aby celou knížku s chutí polili a pomazali a vyprovodili ji tak do světa.

 

Jak to na slavnostním křtu vypadalo a jak dopadl Pan brambora a jeho kamarádi po zásahu hravých kmotrů, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací