Na slavnostní premiéře snímku Zahradnictví: Dezertér nesměl chybět Jiří Macháček s celou filmovou rodinou

Trilogie Zahradnictví zahájila druhou třetinu vyprávění.
 
 
 
Dámy, hlídejte si svoje lokny, do kin vstoupil film Zahradnictví: Dezertér s Jiřím Macháčkem v hlavní roli. Oblíbený český herec ztvárnil majitele noblesního kadeřnického salonu Valentino v centru Prahy Ottu Bocka. Druhý díl rodinné sága autorského dua Jan Hřebejk – Petr Jarchovský odehrávající se na pozadí převratných událostí v letech 1947-1953 přináší nejen dramatické okamžiky, ale i spoustu humorných momentů ve stylu Pelíšků.

Slavnostní uvedení Dezertéra v pražském kině Lucerna již tradičně doprovázela bohatá tvůrčí a herecká delegace v čele s Jiřím Macháčkem a jeho filmovou ženou Elou s tváří Gabriely Míčové a jejich synkem Karlíkem. Potkat se s diváky v kině přišli i Martin Finger, Aňa Geislerová, Klára Melíšková, Sabina Remundová či Lenka Krobotová. Návštěvníci Lucerny se ovšem mohli seznámit i s těmi, kteří stojí na druhé straně kamery, a to s režisérem Janem Hřebejkem, scénáristou Petrem Jarchovským, kameramanem Bartkem Cierlicou, producentem Viktorem Taušem, střihačem Vladimírem Barákem, scénografem Janem Kadlecem, maskérem Zdeňkem Klikou či výtvarnicí kostýmů Katarínou Štrbovou-Bielikovou.

 

Jak to na slavnostní premiéře Zahradnictví: Dezertér vypadalo, si můžete prohlédnout i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací