Teaser trailer Přání k mání s Čvančarovou, Myšičkou či Jandákem

„Co takto tři přání, kouzelný dědečku?!“
 
 
 
S adventním obdobím do kin vstoupí snímek Přání k mání. I když se tento pohádkový film obejde bez hradů, draků i princezen, nebude zde chybět pořádná dávka magie. „Přání k mání je prostě vánoční příběh s trochou kouzel. Pro mě je to návrat k filmům, jakými byl třeba Pan Tau nebo Lucie postrach ulice,“ přibližuje projekt režisér Vít Karas. Vše se bude točit kolem zamilovaného mladíka Alberta, dobrého skutku a přání od kouzelného dědečka.

V rolích dětských hrdinů se představí Filip Antonio, Lukáš Březina, Michaela Pecháčková a Jan Maršál. Dalších rolí se chopili Jitka Čadek Čvančarová, Martin Myšička, Vítězslav Jandák, Petra Blesáková, Jan Vondráček, Simona Babčáková, Ivan Romančík, Marian Slovák, Lukáš Latinák, Milan Šteindler, Zuzana Onufráková, Jan Přeučil, Vanda Hybnerová, Václav Neužil, Václav Chalupa, Marika Procházková či Lukáš Příkazský.

Premiéra v českých kinech je stanovena na 7. prosince 2017.
 
 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací