Cinema City otevřelo na Chodově megaplex s 4DX sálem a VIP zónou

Multikino, kde může filmy současně sledovat více než 2 600 diváků, je tu.
 
 
 
Síť multikin Cinema City v České republice je zase o něco bohatší. Ve středu 11. října 2017 se všem milovníkům filmů otevřely brány prvního megaplexu v České republice. „Megaplex je u nás zcela nový pojem, kterým posouváme zážitek z návštěvy kina na novou úroveň. Nový megaplex se stane místem, kde si každý návštěvník přijde na své. Nabízí se mu totiž nekonečně mnoho variací, jak si užít film dle svých preferencí. Chceme v lidech zanechat zážitek a dopřát jim nadstandardní služby,“ uvedl Robert Švec, marketingový ředitel Cinema City.

Cinema City Chodov se rozkládá na ploše 5 783 m2 a nabízí filmovou zábavu v osmnácti kinosálech vybavených laserovými projektory. Ve třech sálech budeme navíc obklopeni nejmodernější multi-prostorovou zvukovou technikou Dolby Atmos. Pokud dáváte přednost netradičním filmovým zážitkům, je vám k dispozici 4DX. Naklánějící se a vibrující sedačky spolu se speciálními efekty, jakými jsou voda, vítr, blesky, vůně a nově také sníh, nás vtáhnou přímo do centra dění.

Zvolit ale můžeme i možnost poklidného luxusu. VIP zóna se třemi sály nabídne v rámci vstupenky nejen sledování vybraného snímku v pohodlí polohovatelných sedaček, ale i salónek s restaurací a neomezenou konzumaci popcornu a nealkoholických nápojů.

Jak nový megaplex Cinema City Chodov vypadá, si můžete prohlédnout i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací