Předpremiéra filmu Mupeti v Cinema City

[singlepic id=1510 w=120 h=120 float=left] Zazpívejte si rozvernou písničku s partou Mupetů v Cinema City.

 

Mupeti zahájili útok na česká kina. Premiéra už se nezadržitelně blíží (9. 2. 2012), ale všichni nedočkavci si mohou na film plný bláznivých postaviček zajít o den dříve. Mupeti totiž do Cinema City dorazí již 8. 2. 2012. Kromě Fozzieho, slečny Piggy, Zvířete nebo Gonza se setkáte i s Jasonem Segelem a Amy Adams. Proto se pohodlně usaďte ve vašem oblíbeném kině a nechte se unášet na vlně taškařic Mupetů a i jejich lidských kamarádů.

 

Co: Předpremiéra filmu Mupeti[singlepic id=1786 w=320 h=240 float=right]

Kdy: 8. února 2012

Kde: Cinema City ČR

Za kolik: dle platného ceníku

Podrobnosti: Cinema City

 

Oficiální synopse filmu Mupeti:

Walter, největší fanoušek Mupetů na světě, jenž je na dovolené se svými přáteli Garym (Jason Segel) a Mary (Amy Adams) z amerického Maloměsta, odhalí zákeřný plán ropného magnáta[singlepic id=1776 w=320 h=240 float=right] Texe Richmana (Chris Cooper), který se chystá srovnat se zemí Mupetí divadlo a těžit ropu, nedávno objevenou přímo pod tímto bývalým působištěm Mupetů. Aby Walter, Mary a Gary mohli zorganizovat největší televizní mupetí maraton v dějinách a pokusili se tak získat deset milionů dolarů, potřebných na záchranu divadla, musejí společně s Kermitem nejprve znovu sjednotit všechny Mupety, kteří se mezitím vydali za vlastním štěstím: Fozzie v současné době vystupuje s revivalovou skupinou Moopeti v casinu v Renu, slečna Piggy pracuje jako editorka módní rubriky pro plnoštíhlé v pařížském Vogue, Zvíře je pacientem kliniky v Santa Barbaře, která svým klientům pomáhá zvládat návaly hněvu, a Gonzo je bohatým podnikatelem v oboru instalatérství a kanalizací.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací