Cirkus Sultan Berousek na pražském Hagiboru navštívily známé tváře

Aleš Háma, Denisa Pfauserová, Michaela Gemrotová či Petr Jákl starší s vnoučaty si zašli do cirkusu známého z filmu Šest medvědů s Cibulkou.
 
 
 
„Cirkus bude!“, zvolala celá českých celebrit, která si zašla do cirkusu Sultan Berousek na pražském Hagiboru. Důvodů k radosti a úsměvu na rtech bylo hned několik. Nejen na děti, ale i dospěláky čekalo setkání se zvířaty a akrobatická show. Aleše Hámu, porotce soutěž Tvoje tvář má známý hlas, a jeho syna nejvíce uchvátilo vystoupení artistů v kole smrti ve dvanácti metrech bez zajištění.

Dávku adrenalinu si nejen v hledišti, ale i na vlastní kůži s radostí dopřála Vendula Křížová i s dětmi, která se s chutí nechala vyfotografovat po boku krokodýla.  „Ten je tak roztomilý, že bych mu nejradši dala pusu,“ rozplývala se herečka. Jejího přikladu následovaly i další odvážné dámy, a to Andrea Kalivodová či Hanka Kynychová.

Odpoledne v cirkusu, který má velkou tradici a proslavil se díky filmu Šest medvědů s Cibulkou, si nenechali ujít ani Pavlína Senić, Tereza Mátlová, zpěvačka Michaela Gemrotová se sestrou a jejími dětmi, herečka Denisa Pfauserová s rodinou a Petr Jákl starší s vnoučaty. Na vlastní oči tak mohli zhlédnout krokodýlí show, pět tygrů v čele s bílým tygrem, opice jezdící na koni a další ohromující kousky.

Foto: KF production 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací