Slavnostní premiéra filmu Bajkeři s Mišíkem, Vagnerovou, Buckingham a Komínkem

Bajkeři zvou na letní komedii plnou najetých kilometrů.
 
 
 

I když je léto neodvratně pryč, do českých kin přijeli Bajkeři. Na kola nasedli Adam Mišík, Hana Vagnerová, Jan Komínek, Vojtěch Machuta, Celeste Buckingham, Štepánka Fingerhutová, Esther Lubadika, Julie Šurková a vydali se nejen na dvousetkilometrový výlet přírodou, ale i na slavnostní premiéru do multikina CineStar Anděl.

Že se některé dovednosti jen tak nezapomínají, předvedla herecká delegace i ve foyer kina. I přes slavnostní oblečení, vysoké podpatky a róby se Mišík, Buckingham a Lubadika s odvahou a úsměvem chopili řídítek přistavěného bicyklu.

Mladou hereckou partičku doprovázeli nejen zkušení kolegové, ale i režisér Martin Kopp a scénárista Petr Kolečko, jehož tvorbu můžeme znát například prostřednictvím divácky úspěšné komedie Padesátka.

Jak to na slavnostní premiéře s VIP hosty vypadalo, si můžete prohlédnout i ve fotogalerii na našem FB profilu a krátkém videu na našem YouTube kanálu ČK LIVE.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací