Dvanáctihodinová Filmová noc 2017 v Premiere Cinemas

Prožijte filmový maraton s energy drinkem Rockstar ZDARMA.

Oblíbená akce všech milovníků filmů se vrací do multikina Premiere Cinemas v Praze, Olomouci a Teplicích. Filmová noc odstartuje v pátek 27. října 2017 v 18:00 hodin a těšit nás bude do brzkých ranních hodin v sobotu 28. října 2017. Zakoupíte-li si vstupenku na dvanáctihodinový maraton, obdržíte na zápěstí speciální náramek, který vám umožní přecházet ze sálu do sálu a naplánovat si tak program dle svých přání. Abyste si podívanou vychutnali do poslední minuty, získáte jako dárek ke každé vstupence energy drink Rockstar ZDARMA. A z čeho všeho budeme moci vybírat? Filmová noc nabídne nejen osvědčené tituly, jako jsou Wonder Woman, La La Land, John Wick 2 či Dunkerk, ale i novinky v podobě hororu Jigsow či akčního sci-fi Geostorm: Globální nebezpečí. To je ale jen zlomek snímků, které non-stop filmová zábava v Premiere Cinemas nabízí.

Co: Filmová noc v Premiere Cinemas

Kdy: od 27. října 2017 18:00 do 28.října 2017 6:00

Za kolik: 299 Kč (pro držitele PMC nebo Gold Card 249 Kč)

Kde: Premiere Cinemas ČR

Podrobnosti naleznete zde: premierecinemas.cz

 

Multikino Premiere Cinemas:

 

Síť moderních multikin Premiere Cinemas v České republice nabízí divákům výběr z filmových novinek všech žánrů i speciální akce pro děti i dospělé. Doménou Premiere Cinemas jsou špičkové technologie, mezi které patří nejvyšší rozlišení obrazu SONY 4K, revoluční prostorový zvuk DOLBY ATMOS, SONY 3D nové generace, nová dimenze obrazu HFR, špičková digitální projekce Barco 4K a nejnovější 3D systém DepthQ.

V současnosti můžeme navštívit tři pobočky ve třech různých českých městech, a to v Praze v OC Park Hostivař, v Olomouci v OC Galerie Šantovka a v Teplicích v OC Galerie Teplice.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací