Pohádková neděle s předpremiérou animáku Maxinožka v multikině Premiere Cinemas

Zjistěte, kdo je Adamův ztracený otec.

 
 
 
Proč má Adam tak velké nohy a proč mu ostříhané vlasy dorostou přes noc? Může za to DNA. Více se dozvíte v novém animovaném dobrodružství Maxinožka. Multikino Premiere Cinemas v Praze, Olomouci a Teplicích zve na předpremiéru animáku 5. listopadu 2017 v rámci cyklu Pohádková neděle. Chybět nebude tombola ani dárečky pro děti.

Co: Pohádková neděle s předpremiérou filmu Maxinožka

Kdy: 5. listopadu 2017

Kde: Premiere Cinemas ČR

Podrobnosti naleznete zde: premierecinemas.cz


 

Synopse filmu Maxinožka:

Náctiletý outsider Adam se vydává na dobrodružnou cestu, aby odhalil záhadu svého dávno ztraceného tatínka, jen aby zjistil, že to není nikdo jiný než legendární Lesní muž! Ten se skrývá hluboko v lese, aby zde na mnoho dalších let chránil sebe a svou společnost HairCo. Obří korporace zkoumá vědecké experimenty se svým speciálním DNA. Otec a syn začínají dohánět ztracený čas. Po chlapcově počáteční nedůvěře, Adam brzy zjistí, že i on má velké nadání, o kterém se mu dříve ani nezdálo a dobrodružství tak teprve začíná.

Režie: Ben Stassen, Jeremy Degruson

Premiera v ČR: 9. 11. 2017 (Vertical Entertainment)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací