V Českých Budějovicích bylo otevřeno nové multikino CineStar

Devět kinosálů o celkové kapacitě 1312 míst je od listopadu k dispozici všem filmovým fanouškům.
 
 
 
Česká republika je bohatší o další multikino. Tentokrát svou nabídku rozšířila společnost CineStar, která v pátek 3. listopadu 2017 otevřela již svou třináctou pobočku u nás. Devět kinosálů o celkové kapacitě 1312 míst nalezneme pod střechou obchodního centra IGY v Českých Budějovicích, které je nejen modernější, ale i větší.

Nejmodernější multikino v Jižních Čechách nám umožní sledovat filmy současně s nejdokonalejším prostorovým zvukem DOLBY ATMOS, s dokonale ostrým obrazem ve 4K rozlišení a duálním 3D systémem.

Myšleno bylo nejen na design (například moderní sedačky v několika pastelových barvách či velkoplošné projekce ve foyer), ale i na naše pohodlí. „Největší sál se zvukem DOLBY ATMOS je ve čtyřech zadních řadách vybaven koženými sedačkami VIP, které poskytnou více pohodlí k sezení a větší prostor pro odkládání občerstvení,“ prozradila Svatava Kopečková.

 

 

Foto: CineStar

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací