Festival studentských filmů FAMUFEST zahájí OUT

Slavnostním zahájením v Lucerně bude porvázet Simona Babčáková.
 
 
 
Někdo může považovat číslo třináct za nešťastné, jiní na něho nedají dopustit. Pondělí 13. listopadu 2017 bude nejen šťastné, ale i slavnostní, protože v tento den startuje již 34. ročník filmového festivalu studentských filmů FAMUFEST. Tento rok se ponese ve znamení INFERNA.

34. FAMUFEST otevře film OUT, který měl premiéru na festivalu v Cannes. Slavnostní večer proběhne ve velkém sále kina Lucerna a role moderátorky se ujme česká herečka Simona Babčáková. Kromě projekce česko-slovensko-maďarského dramatu OUT se můžeme těšit na úvodní slovo děkana FAMU Zdenka Holého a členů organizačního týmu v čele s kreativním ředitelem festivalu Davidem Dittrichem. Seznámíme se i s členy letošní poroty, kterou tvoří herečka a výtvarnice Ester Geislerová, filmová střihačka Jana Vlčková, výtvarnice Léna Brauner, programová ředitelka Febiofestu Anna Kopecká a producentka Alice Tabery.

Chybět nebudou ani vzácní hosté. Pozvání přijal hollywoodský scénárista Barry W. Blaustein. Těšit se můžeme i na překvapení v podobě udělení ceny za celoživotní přínos významné osobě z filmového průmyslu.

Co: 34. FAMUFEST

Kdy: 13. – 18. listopadu 2017

Kde: Kino Světozor, Hybernská 4, Lucerna a Famu

Podrobnosti: famufest.cz
 
 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací