Kuchařku ze světa World of WarCraft pokřtil Roman Paulus, Pavel Býček a Reshad s přítelkyní

Uvařte si Chilli dračího dechu a další delikatesy ze světa World of WarCraft.
 
 
 
I při hraní fantasy MMORPG počítačové hry World of WarCraft může pořádně vyhládnout. A když zakručí v břiše Orcovi, Trollovi nebo Goblinovi, je na malér zaděláno.

Plánujete-li pozvat svoje WoW přátele na pořádnou hostinu a překvapit je něčím jedinečným, určitě oceníte World of Warcraft: Oficiální kuchařku. Na stránkách pozoruhodné fantasy knihy naleznete přes sto receptů, které uspokojí nejen chuťové pohárky, ale i všechny herní fanoušky. Připravit si můžete Krkavčí jednohubky, Gobliní řezy, Chilli dračího dechu a spoustu dalších dobrůtek.

Na slavnostní křest kuchařky ze světa World of Warcraft, který se konal v Paláci knih Luxor, dorazili nejen dva špičkoví kuchaři Pavel Býček a Roman Paulus, ale i spousta cosplayerů. Reshadovi hlady doslova plály oči. Do jedné z kuchařek se dokonce i zakousl.

Po pokřtění knihy samozřejmě následovala i hostina. Slavnostní tabule se prohýbala pod pochoutkami jako Moserovy mimořádné muffiny, Dalaranské brownies, Stopařova pochoutka a Vyčarovaný manový štrůdl.

Anotace knihy World of Warcraft: Oficiální kuchařka:

Připravte se na pořádnou hostinu! Je tu oficiální kuchařka pro všechny fanoušky hry World of Warcraft! Najdete v ní pokrmy, které potěší chuťové pohárky jak členů Aliance, tak přívrženců Hordy… jídla ze všech částí Azerothu!
V knize najdete přes 100 receptů, které zvládnou i méně zkušení kuchaři. A samozřejmě i rady, jak ingredience z Azerothu, které u nás přece jen špatně seženete, důstojně nahradit.

 

Jak to na slavnostním křtu vypadalo, si můžete prohlédnout ve fotogalerii na našem FB profilu a krátkém videu na ČK LIVE.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací