Předpremiéra filmu Modrý tygr v CineStar

[singlepic id=891 w=120 h=120 float=left] Vydejte se na magickou cestu s modrým tygrem v CineStar.

 

Petr Oukropec natočil nový český rodinný film Modrý tygr. Prožijte dobrodružství a záchranou misi s kamarády Johankou a Matyášem. Abyste si filmovou podívanou užili ještě více, připravilo pro vás multikino CineStar speciální neděli právě s předpremiérou snímku Modrý tygr. Každý dětský divák navíc obdrží malý dáreček a zúčastní se losování o hezké ceny.

 

Co: Neděle s filmem Modrý tygr [singlepic id=1807 w=320 h=240 float=right]

Kdy: 19. února 2012

Kde: CineStar ČR

Za kolik: dle platného ceníku (lze uplatnit kartu CineStar)

Podrobnosti: CineStar

 

Oficiální synopse filmu Modrý tygr:

Co se stane, když se ve městě objeví modrý tygr?

Dobrodružný, magický a humorný rodinný film vtáhne děti i jejich rodiče do světa fantazie.

Středobodem všeho dění je trochu zapomenutá, ale stále kouzelná botanická zahrada, ukrytá uprostřed hlučícího města. Dva kamarádi Johanka a Matyáš žijí bezstarostně mezi tropickými rostlinami společně s mluvícím papouškem a svými svéráznými rodiči v podání Báry Hrzánové a Jana Hartla.

Když se ambiciózní starosta Rýp rozhodne zbourat zahradu, aby na jejím místě mohl postavit úplně novou čtvrť, přímo na křižovatce se objeví tajemný modrý tygr. Ten se s dětmi vydá na magickou cestu záchrany jejich jedinečného světa.

Částečně animovaný film je adaptací stejnojmenné dětské knížky Terezy a Juraje Horváthových.

Vznikl jako režijní debut Petra Oukropce, producenta filmů Návrat idiota nebo Děti noci a pod režijní supervizí Bohdana Slámy.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací