Slavnostní premiéra muzikálu Romeo a Julie v Hybernii byla plná dojetí

Příběh lásky mladých milenců doputoval ze Soulu, přes Hlubokou až do Hybernie.
 
 
 
Divadlo Hybernia se stalo svědkem nenávisti rodů Monteků a Capuletů. Na tamních prknech se totiž konala premiéra muzikálu Romeo a Julie v režii Romana Štolpy. Zpracování hudebního skladatele Zdeňka Bartáka s texty Eduarda Krečmara a hudebního aranžmá Daniela Bartáka a Ivana Zelenky do pražského divadla putovalo až ze Soulu.

Slavnostní představení odehráli Lukáš Randák jako Romeo a Ivana Korolová jako Julie. Největší přízni se těšila Dita Hořínková v roli chůvy, které jedna z divaček přímo v sále vysekla poklonu a svěřila se, že by takovou chůvu chtěl mít každý doma. Hořínková byla tak dojatá, že ženě v publiku darovala růži a přišla ji osobně poděkovat. Michaele Bábor Noskové, její alternaci, tak nasadila hodně vysokou laťku.

Po představení následovala i velká děkovačka a proslovy tvůrců muzikálu. Režisér Roman Štolpa byl s výkony svých svěřenců tak spokojen, že před nimi na pódiu poklekl. Dojemnou chvílí provázel moderátor a herec Vlasta Korec, který v muzikálu ztvárňuje sluhu Petra, prozradil všem přítomným, že ode dneška se stává jednotkou trpělivosti jeden Štolpa.

Dojmout se nad zamilovaným příběhem dvou mladých lidí přišla celá řádka známých hostů. Ještě s bříškem do divadla dorazila, dnes již čerstvá maminka, Tereza Stařičná, přítelkyně tanečníka a choreografa ze StarDance Marka Dědíka. Usměvavou blondýnku na akci doprovodila její kamarádka, herečka Kristýna Janáčková. Podporu kolegům vyjádřily svou přítomností například Michaela Bábor Nosková či Anna Julie Slováčková. Od moderátorského křesla si odskočili Roman Šebrle a Štěpánka Duchková. Na červeném koberci ve foyer divadla společně zapózovali Zdeněk Barták a česká muzikálová producentka Ema Krahulíková.

Jak to na slavnostní premiéře vypadalo, si můžete prohlédnout i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací