Knihu Tomáš Řepka: Děkuju vykoupali v šampaňském Martin Dejdar, Jakub Štáfek a další VIP

Novinářka Jana Ciglerová se stala spoluautorkou knihy o Řepkovi.
 
 
 
Bývalý profesionální český fotbalový obránce a reprezentant Tomáš Řepka představil již svoji třetí knihu. Po Rebelovi a Neuhýbám! se Řepka rozhodl poděkovat.

 Na stránkách životopisné knihy, která je doplněna i mnoha fotografiemi, se Tomáš vrací k dramatickým momentům, které ovlivnily nejen jeho život, ale i jeho rodinu. Dokonce se svěřuje, že by spoustu věcí udělal jinak.

Pokud jste si mysleli, že Řepka je pouze velký tvrďák, kterému je všechno jedno, budete velmi překvapeni. Že se pod tvrdou a potetovanou slupkou skrývá citlivá duše, ukázal i na slavnostním křtu knihy, kde mu ukápla nejedna slza. Podpořit ho přišla nejen partnerka Kateřina Kristelová, ale i děti Tommaso a Veronika.

„Tvrďáctví“ se samozřejmě probíralo i na slavnostní akci. Martin Dejdar, který se stal jedním z kmotrů zavtipkoval, že největším tvrďákem je tu on, protože už dvacet minut hraje v divadle. Sklenky šampaňského se dále chopil Jakub Kohák, Jakub Štáfek a Jiří Krampol, kteří knihu opravdu nešetřili a v šumivém moku ji prakticky vykoupali. 

 

Anotace knihy Tomáš Řepka: Děkuju:

„Můj život je lekce, za kterou děkuju.“

„V jednu chvíli jsem byl král a měl všechno, pak přišla jedna rána za druhou a já o vše důležité přišel,“ říká Tomáš Řepka. „Patřilo mi to.“ Ve své třetí knize vypráví o tom, jak se zvedal a kdo mu pomohl zjistit, co je opravdu podstatné. Novinářka Jana Ciglerová potkala Tomáše v období, kdy napravoval svoje hříchy a stavěl svůj život znovu a jinak. Ve svém vyprávění se vrací k dramatickým momentům, které tak nečekaně ovlivnily jeho další osud.

 

 

Jak to na slavnostním křtu vypadalo a kdo další přijal pozvání na akci, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací