Ze zákulisí: Jak se točí John Carter: Mezi dvěma světy

[singlepic id=1569 w=120 h=120 float=left] Přes 13 minut skvělých záběrů z natáčení tohoto dlouho připravovaného snímku.

Disneyho John Carter je film, na kterém se pracuje už velmi dlouho. Jak moc se čekání vyplatilo, se dozvíme už 8. března. Několik filmových tvůrců se pokoušelo příběh Johna Cartera (Taylor Kitsch) dostat na filmové plátno a posledním z nich, kterému se to nakonec i povedlo je Andrew Stanton (Wall-E). Autor literární předlohy Edgar Rice Burroughs přivedl tuto postavu na svět dokonce už před 100 lety. 

V dnešním zákulisním videu máme možnost nahlédnout, jak takové natáčení probíhá. Pokud jste už viděli trailer, víte, že film je plný vizuálních efektů a počítačové grafiky. Svým stylem a designem mimozemských forem života lehce připomíná Star Wars. Není tedy pochyb, že i díky tomu si John Carter najde slušnou základnu fanoušků. Video není vůbec skoupé na množství záběrů. Ukazuje nám v plné parádě všechny fáze vývoje. Nahlídneme na koncepty, animaci, kaskadérské kousky, využití rekvizit, zeleného plátna a dokonce se podíváme, jak probíhá nahrávání hudebního doprovodu. 

  

Video ze zákulisí John Carter: Mezi dvěma světy:

 

Trailer John Carter: Mezi dvěma světy:

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací