Star Wars: Poslední z Jediů konečně v kinech

Předpremiéry a projekce nejnovější epizody Star Wars jsou na spadnutí.

Týden, kdy jeden z nejočekávanějších filmů roku konečně vstoupí do kin, je tu. Akční sci-fi dobrodružství Star Wars: Poslední z Jediů si svoje oficiální uvedení odbude již 14. prosince 2017. Samozřejmě se ale můžeme těšit na celou řadu předpremiérových a speciálních projekcí v multikinech.

Premiere Cinemas si připravilo pro všechny fandy Hvězdných válek nejen středeční předpremiérovou projekci, ale i speciální Star Wars menu s postavičkou z filmu. Navíc, pražskou předpremiéru navštíví členové Star Wars kostýmových organizací. Cinema City láká vedle předpremiéry Posledního z Jediů i na promítání Síla se probouzí, tedy na takový malý Star Wars maratón. Ve středu v podvečer můžeme navštívit i CineStar a Golden Apple Cinema.

Co: Předpremiéra filmu Star Wars: Poslední z Jediů

Kdy: 13. prosince 2017

Kde: Premiere Cinemas ČR

Podrobnosti naleznete zde: premierecinemas.cz


Co: Předpremiéra filmu Star Wars: Poslední z Jediů + projekce Star Wars: Síla se probouzí

Kdy: 13. prosince 2017

Kde: Cinema City ČR + IMAX, 4DX, VIP

Podrobnosti naleznete zde: cinemacity.cz


Co: Předpremiéra filmu Star Wars: Poslední z Jediů

Kdy: 13. prosince 2017

Kde: CineStar ČR

Podrobnosti naleznete zde: cinestar.cz


Co: Předpremiéra filmu Star Wars: Poslední z Jediů

Kdy: 13. prosince 2017

Kde: Golden Apple Cinema

Podrobnosti naleznete zde: gacinema.cz


 

Synopse filmu Star Wars: Poslední z Jediů:

Ve filmu Star Wars: Poslední z Jediů od studia Lucasfilm pokračuje sága rodu Skywalkerů. Postavy předchozího filmu Star Wars: Síla se probouzí spolu s legendárními hrdiny galaxie prožívají strhující dobrodružství, během kterých odhalí prastará tajemství Síly a šokující události z minulosti.

Hrají: Domhnall Gleeson, Andy Serkis, Oscar Isaac, Benicio Del Toro, Laura Dern, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Carrie Fisher, Mark Hamill, Gwendoline Christie, Billie Lourd, Gareth Edwards

Režie: Rian Johnson

Premiera v ČR: 14. 12. 2017 (Falcon) (Falcon)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací