Audioknihu Laskonky Barbory Nesvadbové pokřtili Jana Stryková, Ondřej Soukup, Jitka Čvančarová a další

Zakousněte se do Laskonek v audio-knížní podobě.
 
 
 
Určitě si pamatujete na Laskonky, krátké texty pro dlouhé večery od Barbary Nesvadbové, doprovázené tvorbou Pasty Onera, které vyšly právě před rokem. Hektická pracovní vytíženost mnohých z nás nám ale bohužel nedovoluje trávit čas s knihou v ruce. Popularita audioknih, jež můžeme poslouchat cestou do práce či při dlouhé cestě autem, tak neustále roste.

Barbara Nesvadbová proto spojila síly s režisérkou Jitkou Škápíkovou a autorem hudby Ondřejem Soukupem, abychom si Laskonky mohli vychutnat i v audio podobě. Audioknihu namluvila herečka Jana Stryková.

Uvedení umělci nechyběli ani na slavnostním křtu, kde si všichni přítomní mohli pochutnat na hoře slaďoučkých laskonek. Úspěšnou spisovatelku přišly podpořit i její kamarádky Jitka Čadek Čvančarová či Markéta Hrubešová.

Moderátorka slavnostní akce Gabriela Partyšová navíc prozradila, že audiokniha Laskonky má i dobročinný přesah. Výtěžek z audioknihy věnovala autorka nadačnímu fondu BE CHARITY.

 

Anotace knihy Laskonky (audiokniha):

„Úspěšná kniha Báry Nesvadbové, nyní jako audiokniha podporující charitativní projekt.“

Proč si neustále obouváme boty, které přece vždycky tlačily… Může existovat nevěra, která nezraňuje? Opravdu lze mít sex bez závazků? A kdy přijde po střídavé péči i střídavá povinnost a role rodičů se konečně vyrovnají? Povídky o nešťastné zamilovanosti a šťastných flirtech. Láskonky jako Laskonky čte Jana Stryková. Výtěžek z audioknihy věnovala autorka nadačnímu fondu BE CHARITY.

 

 

Jak to na slavnostním křtu vypadalo, si můžete prohlédnout i ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací