Filmové události #50/17: Anděl páně 2 potěší na Štědrý večer, v létě se vrátí Mamma Mia!

Vánoční televizní program nabídne nejúspěšnější pohádku roku.
 
 
Dvojka muzikálu Mamma Mia odhalila v traileru, o čem se bude zpívat. Ajťáky přetočí v Americe, chystají i pokračování Kanclu. Hřebejk natáčí thriller Rédl.

#50/17

Vánoce jsou tady a s nimi televizní program plný pohádek a tradičních vánočních filmů. V televizní premiéře letos Česká televize uvede na Štědrý večer Anděla páně 2. Startuje na ČT 1 v 19 hodin.

Nová Mamma Mia? Jestli bude fungovat trik s hitovkami ABBy i napodruhé se ukáže příští léto. Už je to deset let, co sklidil úspěch film s Meryl Streep skákající po posteli a Amandou Seyfried jako její dcerou. Teď se tvůrci ptají, jak to bylo tenkrát, když Donna otěhotněla netušíc s kým z potenciálních otců (Colin Firth, Pierce Brosnan a Stellan Skarsgård). V rolích mladších já původních postav se objeví Lily James – Donna, Jeremy Irvine – Sam, Alexa Davies – Rosie, Hugh Skinner – Harry, Jessica Keenan Wynn – Tanya. Mamma Mia! Here We Go Again přijde do českých kin 19. července 2018.

Populární seriál Ajťáci (The IT Crowd) se vysílal v letech 2006 až 2010. Britský sitkom se teď rozhodli oživit v USA. Pokusy proběhly už před deseti lety, v roce 2014 se to nepovedlo ani Billu Lawrencovi. Pro NBC by měl remake připravit tvůrce původního seriálu Graham Linehan.

Quentin Tarantino už sehnal scenáristu pro svůj Star Trek. Měl by ho napsat Mark L. Smith, autor Revenanta, který vynesl vymodleného Oscara Leonardu DiCapriovi.

NBC chystá i další díly Kanclu, jiného úspěšného remaku britského projektu v Americe. Kancl televize vysílala devět sezon do roku 2013. Po úspěchu obnoveného seriálu Will a Grace teď NBC očividně sází na nostalgii a reinkarnaci přelomu století. Do Kanclu nicméně nenastoupí původní sestava.

Do divoké porevoluční éry se podívají Ondřej Sokol s Davidem Novotným. A to ve filmové minisérii Rédl, pojednávajícím o podivném případu kolem organizovaného zločinu z roku 1992. Film natáčí Jan Hřebejk podle scénáře Mira Šifry.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací