Předpremiéra muzikálu Největší showman v Premiere Cinemas a GAC

Zpříjemněte si středeční večer muzikálovou show.
 
 


Hugh Jackman už nejednou dokázal, že není pouze svalnatým akčním hrdinou, ale dokáže roztančit a rozezpívat celý sál. Tentokrát dostal příležitost v celovečerním životopisném muzikálu Největší showman, kde ztvárnil P. T. Barnuma, muže, který vymyslel showbyznys. V dalších rolích se představí Zac Efron, Zendaya a mnoho dalších. Pokud máte chuť, můžete se vydat na cestu ke hvězdám v předpremiéře již 27. prosince 2017 v multikinech Premiere Cinemas a Golden Apple Cinema.

Co: Předpremiéra filmu Největší showman

Kdy: 27. prosince 2017

Kde: Premiere Cinemas ČR

Podrobnosti naleznete zde: premierecinemas.cz


Co:  Předpremiéra filmu Největší showman

Kdy: 27. prosince 2017

Kde: Golden Apple Cinema

Podrobnosti naleznete zde: gacinema.cz


 

Synopse filmu Největší showman:

Když se nemožné stane skutečností

Největší showman je originální muzikál inspirovaný životem P. T. Barnuma, muže, pro nějž každá překážka a nezdar byly jen dalším odrazovým můstkem na pouti ke hvězdám. A právě díky jeho vizionářství a energii vznikl showbyznys.

Phineas Taylor Barnum (Hugh Jackman) je vizionář, jehož upřímné nadšení je naprosto nakažlivé. A to i v časech, kdy jeho nezlomný optimismus a energie jsou jediným bohatstvím, které zrovna má k dispozici. Barnum začíná svou životní cestu vedoucí až k hvězdnému úspěchu s naprosto prázdnou kapsou, za to však s hlavou plnou fantastických nápadů. Díky nim vytvoří a postupně sestaví fascinující show zaplněnou úžasnými žongléry, tanečníky, akrobaty, vousatými zpěvačkami, nejsilnějšími, nejmenšími i nejvyššími muži. Z jeho představení se navzdory mnohým předsudkům stává celosvětová senzace. A Barnum úspěch své show dokáže náležitě podpořit pomocí do té doby nevídané reklamní kampaně, která mu vyslouží označení „princ humbuků“ a jeho jméno se stává synonymem pro pořádně nafouknutou propagaci.

V muzikálu Největší showman se po boku Hugha Jackmana představí Michelle Williams a do velké role v muzikálu se od časů Muzikálů ze střední vypracoval i Zac Efron. Role jeho partnerky se ujala populární americká zpěvačka, tanečnice, herečka a modelka Zendaya. Na muzikálových písních se pak podíleli textaři ocenění Oscarem za film La La Land.

Hrají: Hugh Jackman, Zac Efron, Rebecca Ferguson, Michelle Williams, Tina Benko, Damian Young, Zendaya, Will Swenson, Fredric Lehne, Betsy Aidem, Keala Settle, Yahya Abdul-Mateen II, Austyn Johnson, Cameron Seely, Sam Humphrey, Ellis Rubin, Skylar Dunn, Paul Sparks, Byron Jennings, Kathryn Meisle, Timothy Hughes

Režie: Michael Gracey

Premiera v ČR: 21. 12. 2017 (CinemArt)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací