Soutěž o vstupenky do kina IMAX a Cinema City na film Největší showman

souteze_cerveny_koberec_banner

P. T. Barnum zve na spektakulární show v kinech.

 



Charismatický a všestranně talentovaný Hugh Jackman stojí za vznikem showbyznysu. V novém filmu M. Graceyho Největší showman totiž ztvárnil P. T. Barnuma, muže, pro nějž každá překážka a nezdar byly jen dalším odrazovým můstkem na pouti ke hvězdám. Pokud si chcete výborný životopisný muzikál užít v kinech Cinema City nebo sále IMAX, zapojte se s námi do soutěže o tři páry vstupenek. Hru jsme pro vás připravili ve spolupráci se společnostní Cinema City.
 

 

Každý ze tří výherců získa:

  • – dvě vstupenky do kina IMAX a Cinema City

Soutěžní otázka zní:

Jakou přezdívku si vysloužil P. T. Barnum, jehož životem je inspirován muzikálový film Největší showman?“

Svoje odpovědi zasílejte prostřednictvím soutěžního formuláře od 29. 12. 2017 do 04. 01. 2018.

Pokud si nevíte rady, prozkoumejte stránku věnovanou filmu Největší showman.

Soutěžní formulář:

[Soutěž ukončena]

Synopse filmu Největší showman:

Když se nemožné stane skutečností

Největší showman je originální muzikál inspirovaný životem P. T. Barnuma, muže, pro nějž každá překážka a nezdar byly jen dalším odrazovým můstkem na pouti ke hvězdám. A právě díky jeho vizionářství a energii vznikl showbyznys.

Phineas Taylor Barnum (Hugh Jackman) je vizionář, jehož upřímné nadšení je naprosto nakažlivé. A to i v časech, kdy jeho nezlomný optimismus a energie jsou jediným bohatstvím, které zrovna má k dispozici. Barnum začíná svou životní cestu vedoucí až k hvězdnému úspěchu s naprosto prázdnou kapsou, za to však s hlavou plnou fantastických nápadů. Díky nim vytvoří a postupně sestaví fascinující show zaplněnou úžasnými žongléry, tanečníky, akrobaty, vousatými zpěvačkami, nejsilnějšími, nejmenšími i nejvyššími muži. Z jeho představení se navzdory mnohým předsudkům stává celosvětová senzace. A Barnum úspěch své show dokáže náležitě podpořit pomocí do té doby nevídané reklamní kampaně, která mu vyslouží označení „princ humbuků“ a jeho jméno se stává synonymem pro pořádně nafouknutou propagaci.

V muzikálu Největší showman se po boku Hugha Jackmana představí Michelle Williams a do velké role v muzikálu se od časů Muzikálů ze střední vypracoval i Zac Efron. Role jeho partnerky se ujala populární americká zpěvačka, tanečnice, herečka a modelka Zendaya. Na muzikálových písních se pak podíleli textaři ocenění Oscarem za film La La Land. Tento příběh si můžete vychutnat v největším sále v IMAX a dále v multiplexech Cinema City po ČR, více informací o jednotlivých projekcích naleznete na www.cinemacity.cz.

Hrají: Hugh Jackman, Zac Efron, Rebecca Ferguson, Michelle Williams, Tina Benko, Damian Young, Zendaya, Will Swenson, Fredric Lehne, Betsy Aidem, Keala Settle, Yahya Abdul-Mateen II, Austyn Johnson, Cameron Seely, Sam Humphrey, Ellis Rubin, Skylar Dunn, Paul Sparks, Byron Jennings, Kathryn Meisle, Timothy Hughes

Režie: Michael Gracey

Premiera v ČR: 28. 12. 2017 (CinemArt)

Pravidla soutěže o ceny s filmem Největší showman:

1. Soutěž probíhá v období od 29. 12. 2017 do 04. 01. 2018 na internetových stránkách www.cervenykoberec.cz.

2. Účast v soutěži o hodnotnou cenu je podmíněná zasláním správných odpovědí na položené otázky prostřednictvím soutěžního formuláře.

3. Každý uživatel se může zúčastnit soutěže pouze jednou. Jako platná bude počítána vždy první příchozí odpověď z každé e-mailové adresy. Každá další odpověď z téže adresy nebo od stejného soutěžícího nebude do losování zahrnuta. Pokud soutěžící nebude splňovat podmínky pro výhru, bude výhra postoupena dalšímu soutěžícímu. Z účasti je vyloučen Provozovatel a osoby Provozovatele blízké.

4. Ze všech správných odpovědí budou po ukončení soutěže vylosováni 3 výherci. Výhry do soutěže věnovalo Cinema CIty.

5. Provozovatel si vyhrazuje právo zkrátit, přerušit nebo zrušit soutěž či změnit její pravidla, případně nahradit výhru jinou výhrou ve stejné nebo podobné finanční hodnotě. Vymáhání účasti v soutěži či soutěžních výher soudní cestou je vyloučeno. Účastník se soutěže účastní s vědomím, že nemůže požadovat peněžité plnění výměnou za výhry v soutěži. Vstupem do soutěže se všichni Účastníci i Provozovatel zavazují dodržovat její pravidla.

6. Výherce bude Provozovatelem kontaktován prostřednictvím e-mailu, ze kterého odpověď přišla. Ke kontaktu dojde nejpozději do 30 dnů od zjištění výherce (zveřejnění na stránkách). Pokud se Provozovateli nepodaří spojit se s výhercem do 14 dnů, od zjištění výherce, ztrácí účastník soutěže nárok na výhru.

7. Výhra bude předána prostřednictvím přepravní služby, popřípadě osobně po předchozí dohodě. Ceny budou výherci zaslány nejpozději do 30-ti dnů od zjištění výherce. Adresa, na kterou bude výhra zaslána, se musí nacházet na území ČR.

8. Provozovatel není odpovědný za funkčnost poštovních služeb ani jiných osob a neručí za ztrátu, poškození nebo nedoručení výher při doručování přepravní službou nebo při osobním převzetí. Provozovatel opětovně neposílá vrácené, nevyzvednuté výhry. Výherce může své příp. nároky z odpovědnosti za vady cen uplatňovat pouze a přímo u osob uvedených v záručních podmínkách. Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za vady výher.

9. Zasláním odpovědi souhlasíte s využitím Vašich osobních údajů pro marketingové účely internetových stránek www.cervenykoberec.cz (např. zasílání obchodních sdělení na e-mail).

10. Odesláním odpovědi Účastník potvrzuje, že si tyto Pravidla přečetl, porozuměl jim a tyto podmínky akceptoval. Na tuto skutečnost nemá vliv, zda je zaslaná odpověď ve správném tvaru či nikoliv.

11. Tyto podmínky nabývají platnosti dne 29. 12. 2017

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací