Na premiéře filmu Woodyho Allena Kolo zázraků si hosté pochutnávali na cukrové vatě

Na Kate Winslet a Justina Timberlakea se přišli podívat Jan Svěrák, Ester Geislerová, Milan Peroutka, Denisa Nesvačilová a další.
 
 
 
Začátek roku přivál do pražského kina Lucerna vlnu nostalgie s vůní přímořské pouti. Ve středu 3. ledna 2018 se tu totiž konala slavnostní česká premiéra filmu Woodyho Allena Kolo zázraků.

Vzhledem k tomu, že se děj dramatu odehrává v 50. letech 20. století v zábavním parku na Coney Islandu, nesmělo chybět jak tematické oblečení, tak tradiční pouťová pochoutka. Všichni pozvaní hosté si mohli pochutnat na nadýchané růžové pouťové vatě. I přes vánoční mlsání se do slaďoučké pochutiny zakousl například režisér Jan Svěrák, Michael Foret, Milan Peroutka, Denisa Nesvačilová a spousta dalších. Nejnovější počin Woodyho Allena si přišli užít i Petr Malásek se synem, herečka Dana Syslová, Vladimír Kratina s rodinou, Jaromír Hanzlík, Ester Geislerová či mladý herec Vojtěch Machuta. 

Jak to na premiéře Kola zázraků v pražském kině Lucerna, které se na jeden večer proměnilo v zábavný park, vypadalo, si můžete prohlédnout i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací