Slavnostní premiéra pohádky Čertoviny s Troškou, Prachařem, Gránským, Benediktem a dalšími VIP hosty

Do kin doputovala čertovská pohádka Zdeňka Trošky.
 
 
 
Prosinec, a především vánoční svátky jsou časem pohádek a dobrodružných příběhů, kdy dobro vítězí a zlo je potrestáno. Pokud se vám po příbězích, které pohladí po duši, stýská, nesmutněte, do kin právě dorazila nová česká pohádka režiséra Zdeňka Trošky Čertoviny.

Po Čertově nevěstě, Nejkrásnější hádance, Princezně ze mlejna či Z pekla štěstí nás divácky oblíbený režisér seznámí se dvěma čerty, zamilovanou dvojicí, chamtivým sedlákem a statkářem, hrabětem, hraběnkou, Luciperem a dalšími postavami, které nám názorně ukáží, že pokud se k sobě nebudeme chovat hezky, získáme jednosměrnou jízdenku do pekla.

V pohádce odehrávající se v malebných kulisách české krajiny se představí Jakub Prachař, Dominick Benedikt, Karel Dobrý, Sára Sandeva, Richard Jaroslav Müller, Oldřich Navrátil, Míra Nosek, Andrea Hoffmannová, David Gránský, Jana Bernášková či Radek Holub. Nejen všichni jmenovaní herci, ale i celá řada tvůrců v čele s režisérem Troškou si nenechali ujít slavnostní premiéru v centru Prahy.

Jak to na premiéře Čertovin vypadalo, si můžete prohlédnout nejen ve fotogalerii na našem FB profilu, ale i krátkém videu na YouTube kanálu ČK LIVE.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací