V Souboji divadel se utkají David Gránský, Jaromír Nosek, Milan Peroutka či Šárka Vaculíková

Jedinečnou taneční show budou provázet Tereza Kostková a Libor Bouček.
 
 
Milovníci tance a televizní soutěže StarDance si přijdou letos na jaře na své. V projektu Roztančené jeviště – Souboj divadel Praha se utkají herci a herečky z osmi pražských divadel. První pražský ročník navazuje na autorský projekt Tanečních kurzů Martina Šimka & Terezy Řípové, který byl odstartován v roce 2016 v Městském divadle Mladá Boleslav a těšil se velké divácké přízni.

V Praze se do souboje zapojilo osm divadel (Dejvické divadlo, divadlo Semafor, Divadlo v Celetné, X10 – Strašnické divadlo, divadlo Broadway, divadlo Kalich, Divadlo na Vinohradech a Divadlo v Rytířské), která do tanečního klání vyslala svoje herce a herečky, a to Lucii Černíkovou, Šárku Vaculíkovou, Davida Gránského, Jakuba Gottwalda, Jaromíra Noska, Milana Peroutku a Terezu Rumlovou.

První setkání herců a tanečních profesionálů se uskutečnilo ve středu 17. ledna ve Švandově divadle. Proběhlo nejen seznamování, ale i losování jednotlivých tanců. Například Šárka Vaculíková to na jevišti pořádně rozbalí, protože jí los přiklepl quickstep. Pozadu nezůstane ani David Gránský, který vedle quickstepu předvede i cha-chu. Taneční pohyby si již za kavárenským stolečkem zkoušel Milan Peroutka, který předvede jive. Jaromír Nosek se bude muset popasovat s opravdu tvrdým a technicky náročným oříškem, a to slowfoxem.

Jak se jim nejen již zmíněné, ale i další tance povedou, se dozvíme 10. března 2018 ve Velkém sále Švandova divadla. Finálovým večerem budou provázet Tereza Kostková a Libor Bouček. Vzhlede k tomu, že se jedná o soutěž, neobejdeme se bez poroty. Nelehkou úlohu na svoje bedra vzali Veronika Lálová, Daniela Drtinová, Andrea Hoffmannová, Jaroslav Plesl, Václav Neužil ml., Dana Morávková a další.

 

Jak to vypadalo na tiskové konferenci ve Švandově divadle vypadalo, si můžete prohlédnout i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací