Jubilejní 25. Febiofest nabídne v rámci Best of 10 nejoblíbenějších filmů

Filmový festival oslaví svoje výročí ohlédnutím do minulosti.
 
 
Letos na jaře se uskuteční již 25. ročník Mezinárodního filmového festivalu Praha – Febiofest. Vzhledem k tomu, že se jedná o významné jubileum, můžeme se těšit i na celou řadu novinek a překvapení.


Jedním z nich je i sekce Best of Febiofest, v rámci které budeme moci zhlédnout deset nejkvalitnějších a divácky nejoblíbenějších titulů světové kinematografie od roku 1993, kdy festival vznikl. „Rozhodli jsme se, že nejlepším způsobem, jak oslavit 25 let existence festivalu, bude projekce těch nejoblíbenějších filmů. Tentokrát tedy o jejich kvalitě rozhodli samotní diváci. Ze všech filmů, které se na festivalu kdy promítaly, jsme ve spolupráci s ČSFD vybrali jen ty opravdu nejpopulárnější. Doufáme, že si věrní diváci festivalu přijdou vzpomenout na svoje první setkání s těmito snímky, a že nejen mladé publikum je uvidí poprvé na velkém plátně, jak si zaslouží,“ vysvětlila ředitelka programu Anna Kopecká. Těšit se tak můžeme na lahůdky jako Lola běží o život režiséra Toma Tykwera, Mulholland Drive Davida Lynche či Pianista Romana Polanského.

Další z novinek, která potěší všechny filmové fandy, je možnost diváckých akreditací. Třídenní, pětidenní a devítidenní akreditace zajistí svým držitelům nejen levnější vstupenky, ale i vstupy zdarma či slevy na doprovodný pogram. Navíc pětidenní a devítidenní potěší slevou na speciální Culinary Cinema večery. Nevyšší akreditace v sobě navíc ukrývá festivalové dárky a mnoho výhod.
 
Co: 25. Mezinárodní filmový festival Praha – Febiofest 

Kdy: 15. – 23. března 2018

Kde: Praha

Podrobnosti: febiofest.cz
 
 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací