Soutěž o vstupenky do kina IMAX na film Labyrint: Vražedná léčba

souteze_cerveny_koberec_banner

Zjistěte v IMAXu co se stalo po Labyrintu a Spáleništi.

 



Epické finále trilogie Labyrint je konečně v kinech. Jaké nástrahy čekají na Thomase (Dylan O’Brien) a jeho partu Placerů po tom, co si prošli útrapami Labyrintu a Spáleniště? To nám přináší režisér Wes Ball v akčním sci-fi thrilleru Labyrint: Vražedná léčba. Nyní musí proniknout do legendárního Posledního města a kde nejlépe si tuto podívanou vychutnat, než na gigantickém plátně kina IMAX. Zapojte se s námi do soutěže o tři páry vstupenek. Hru jsme pro vás připravili ve spolupráci se společnostní Cinema City.
 

 

Každý ze tří výherců získa

dvě vstupenky do kina IMAX

Soutěžní otázka zní:

Kam se snaží proniknout Thomas se svou partou Placerů ve filmu Labyrint: Vražedná léčba?“

Svoje odpovědi zasílejte prostřednictvím soutěžního formuláře od 30. 1. 2018 do 5. 2. 2018.

Pokud si nevíte rady, prozkoumejte stránku věnovanou filmu Labyrint: Vražedná léčba.

Soutěžní formulář:

[Soutěž ukončena]

Synopse filmu Labyrint: Vražedná léčba:

 

Thomas se skupinkou svých přátel unikl z nástrah Labyrintu. Společně prošli zkouškou ohněm při vražedné cestě přes Spáleniště. Mnohokrát si mysleli, že už je konec, že to nemůže být horší. Přesto mají ty nejtěžší chvíle a nejbolestivější rozhodnutí teprve před sebou.

V epickém finále trilogie Labyrint vede Thomas (Dylan O’Brien) svou skupinu unikajících Placerů na jejich poslední a nejnebezpečnější misi. Musejí se poprat o naději ve světě, který se hroutí pod tíhou zákeřné nemoci, musejí bojovat o přežití mezi nakaženými a nepříčetnými „raply“ na straně jedné a nevyzpytatelnou organizací Z.L.S.N. na straně druhé. Mohou vůbec ještě někomu a něčemu věřit?

Aby Thomas zachránil sebe i své přátele, musí proniknout do legendárního Posledního města, labyrintu řízeného Z.L.S.N. Toto místo se může stát nejhroznějším bludištěm ze všech. Ten, kdo tuto misi přežije, získá odpovědi na všechny otázky, které si Placeři položili od chvíle, kdy poprvé dorazili do labyrintu.

Tento příběh si můžete vychutnat v největším sále v IMAX a dále v multiplexech Cinema City po ČR, více informací o jednotlivých projekcích naleznete na www.cinemacity.cz.

 

Režie: Wes Ball

Premiera v ČR: 25. 1. 2018

Hrají: Dylan O’Brien, Ki Hong Lee, Kaya Scodelario

Pravidla soutěže o ceny s filmem Labyrint: Vražedná léčba:

1. Soutěž probíhá v období od 30. 1. 2018 do 5. 2. 2018 na internetových stránkách www.cervenykoberec.cz.

2. Účast v soutěži o hodnotnou cenu je podmíněná zasláním správných odpovědí na položené otázky prostřednictvím soutěžního formuláře.

3. Každý uživatel se může zúčastnit soutěže pouze jednou. Jako platná bude počítána vždy první příchozí odpověď z každé e-mailové adresy. Každá další odpověď z téže adresy nebo od stejného soutěžícího nebude do losování zahrnuta. Pokud soutěžící nebude splňovat podmínky pro výhru, bude výhra postoupena dalšímu soutěžícímu. Z účasti je vyloučen Provozovatel a osoby Provozovatele blízké.

4. Ze všech správných odpovědí budou po ukončení soutěže vylosováni 3 výherci. Výhry do soutěže věnovalo Cinema CIty.

5. Provozovatel si vyhrazuje právo zkrátit, přerušit nebo zrušit soutěž či změnit její pravidla, případně nahradit výhru jinou výhrou ve stejné nebo podobné finanční hodnotě. Vymáhání účasti v soutěži či soutěžních výher soudní cestou je vyloučeno. Účastník se soutěže účastní s vědomím, že nemůže požadovat peněžité plnění výměnou za výhry v soutěži. Vstupem do soutěže se všichni Účastníci i Provozovatel zavazují dodržovat její pravidla.

6. Výherce bude Provozovatelem kontaktován prostřednictvím e-mailu, ze kterého odpověď přišla. Ke kontaktu dojde nejpozději do 30 dnů od zjištění výherce (zveřejnění na stránkách). Pokud se Provozovateli nepodaří spojit se s výhercem do 14 dnů, od zjištění výherce, ztrácí účastník soutěže nárok na výhru.

7. Výhra bude předána prostřednictvím přepravní služby, popřípadě osobně po předchozí dohodě. Ceny budou výherci zaslány nejpozději do 30-ti dnů od zjištění výherce. Adresa, na kterou bude výhra zaslána, se musí nacházet na území ČR.

8. Provozovatel není odpovědný za funkčnost poštovních služeb ani jiných osob a neručí za ztrátu, poškození nebo nedoručení výher při doručování přepravní službou nebo při osobním převzetí. Provozovatel opětovně neposílá vrácené, nevyzvednuté výhry. Výherce může své příp. nároky z odpovědnosti za vady cen uplatňovat pouze a přímo u osob uvedených v záručních podmínkách. Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za vady výher.

9. Zasláním odpovědi souhlasíte s využitím Vašich osobních údajů pro marketingové účely internetových stránek www.cervenykoberec.cz (např. zasílání obchodních sdělení na e-mail).

10. Odesláním odpovědi Účastník potvrzuje, že si tyto Pravidla přečetl, porozuměl jim a tyto podmínky akceptoval. Na tuto skutečnost nemá vliv, zda je zaslaná odpověď ve správném tvaru či nikoliv.

11. Tyto podmínky nabývají platnosti dne 30. 1. 2018

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací