Knihu Manekýni Pavla Hénika pokřtili Martin Šemík, Bára Basiková a další hosté

Na slavnostním křtu se četlo, zpívalo i tančilo.
 
V baletním sále Národního divadla se sešli hosté a přátelé Pavla Hénika, aby se stali svědky křtu jeho uměleckého románu Manekýni, který je inspirovaný skutečnými událostmi.

Vhledem k tomu, že nás kniha zavede do prostředí módy a umění, nesl se i samotný křest ve speciálním duchu. Všichni přítomní hosté předvedli svůj um a okořenili tak představení knihy divákům. Moderátor akce Martin Šemík potěšil všechny přítomné procítěnou četbou ukázek. Zpěvačky Bára Basiková a Iva Marešová zazpívali několik písní a Marek Lhotecký zatančil svůdnou rumbu.

Sklenky šampaňského se chopili nejen všichni jmenovaní umělci v čele s autorem, ale i režisér Libor Vaculík. Početná skupinka kmotrů a kmoter poté knihu Manekýni důkladně šumivým mokem polila, aby jí zajistila mnoho spokojených čtenářů a čtenářek.

 

 

Anotace knihy Manekýni:

Román inspirovaný podle skutečných událostí

Neobyčejný příběh muže, který se ocitne v pozici manažera ve světě módy, poznává bezohledná pravidla hry a nevnímá svoji proměnu v karikaturu něčeho, čemu se původně vysmíval. Osobité vyprávění, ve kterém není nouze o drahé outfity, plastikami vyspravená těla, peprné repliky, rázovité sexuální scény, vyhrocené vztahy a dokonce ani o četné nenadálé skony, nabízí nekonvenční kritiku sobeckého individualismu, kultu krásy a konzumního způsobu života. Existuje cesta zpět? Jak ven z tohoto kolotoče? Dají se ještě napravit zničené vztahy?

Jak to na slavnostním křtu vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací