Valentýn ve VIP kině Cinema City se speciálním zamilovaným menu

Padesát odstínů svobody, Já, Tonya, Black Panther, Tvář vody a Věčně tvá, nevěrná, to je valentýnská filmová společnost ve VIP.
 
 
 
V megaplexu Cinema City Chodov se oslavuje svátek všech zamilovaných v hvězdném stylu. Tamní speciální sekce VIP nabídne 14. února 2018 nejen klasický servis v podobě neomezené konzumace teplého a studeného bufetu a popcornu, nachos a nealkoholických nápojů během celého filmu, ale i valentýnské pohoštění. Zamilované dvojice budou hýčkány welcome drinkem a speciálním menu, které se skládá z domácího burgeru nebo třeba sladké pizzy s čokoládou připravovanou obsluhou ve VIP lobby přímo před vašima očima.

Vybírat můžete celkem z pěti filmů, a to erotického dramatu Padesát odstínů svobody, životopisného dramatu Já, Tonya, akčního dobrodružství Black Panther, fantasy thrilleru Tvář vody a české komedie Věčně tvá, nevěrná.
 
Co: Valentýn ve VIP kině Cinema City

Kdy: 14. února 2018

Kde: VIP Cinema City Chodov

Za kolik: 680 Kč

Podrobnosti: cinemacity.cz
 
 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací