Filmové události #23/19: Černé zrcadlo je zpátky, vrací se i Jessica Jones

Sezóna návratů je tu.
 
 
Seriál Černé zrcadlo je po dvou letech zpět v páté řadě. Třetí sérii pak chystá Jessica Jones, a tvůrci nabídli první trailer. Další ženská superhrdinka, Wonder Woman, zase odhalila nový plakát ke svému sequelu. Kromě toho se v již třetí ukázce představilo pokračování Spider-Mana. A jeho představitel Tom Holland se předvede v nové roli ve snímku Uncharted. Poslední trailer pak nabídlo sci-fi Ad Astra s Bradem Pittem v hlavní roli. Cartoon Network pak chystá spoustu novinek. V neposlední řadě Prima Comedy Central nabídne divákům letní program.

#23/19

Populární sci-fi Černé zrcadlo je po dvou letech zpátky s novou sezonou. Ve své páté řadě nabídlo tři epizody, které spustilo všechny naráz ve středu 5. června. Samotný seriál se pak skládá ze samostatných povídek odehrávajících se v blízké budoucnosti a zaměřujících se na technologicko-paranoidní podobenství. Nedávno byl tento svět také obohacen o televizní film, který nabídla streamovací stanice Netlfix.

A k tomu se váže i další událost. Seriál Jessica Jones chystá třetí řadu, jejíž první ukázku mohli diváci zhlédnout již v uplynulém týdnu. Superhrdinka Jessica Jones je poslední marvelovkou, která zatím nebyla stáhnuta ze své domovské streamovací stanice Netflix, jako její kolegové Daredevil, Luke Cage, Iron Fist či Punisher. Celá třetí a finální sezóna pak bude na Netflixu k vidění již od 14. června.

Dámskou reprezentaci ve světě superhrdinů pak vřele podporuje i DC protagonistka Wonder Woman. Ta nabídla nový plakát ke svému připravovanému sequelu. Ten má do kin vstoupit někdy v červnu příštího roku.

Zpátky však k Marvelu. Jejich nejznámější hrdina Spider-Man již brzy vstoupí do kin v pokračování nazvaném Daleko od domova. A uplynulý týden přinesl novou ukázku, která odkrývá něco více z děje. Tato první marvelovka, která se částečně odehrává i v Praze, bude k vidění již od začátku července.

Avšak pro představitele titulního Spider-Mana to byl rušný týden. Tom Holland se totiž objeví i v chystaném snímku Uncharted. Ten je inspirovaný stejnojmennou videohrou. Holland zde pak ztvární hlavní postavu, mladého Nathana Drakea, který jde po stopách svého otce. Více informací pak k filmu zatím není známo.

Vrátíme-li se však na chvíli k trailerům, tak uplynulý týden nabídnul ještě jednou ukázku hodnou zmínky. Jedná se o klip ke sci-fi Ad Astra. To je doslova napěchované hvězdami. Objevují se zde Brad Pitt, Liv Tyler, Tommy Lee Jones či Donald Sutherland a mnozí další. Do kin pak film vstoupí již letos na podzim.

Teď se však na chvilku přesuneme k animákům. Televizní stanice Cartoon Network, vysílající dětské kreslené seriály, totiž přišla se spoustou novinek. V první řadě se kanál představí na letošním ročníku animovaných filmů ve francouzském Annecy, který odstartuje již 10. června. Zde nabídne širokou škálu hostů i novinek, představí například i panel „Jak se tvořil Steven Universe“. Za druhé pak bylo oznámeno, že CN bude během června ve volném vysílání na několika kanálech.  Na závěr pak Cartoon Network chystá nový film a spin-off seriálu Mezi námi medvědy, jehož premiéra je naplánovaná na rok 2020.

A na závěr se přesuneme na domácí scénu. Stanice Prima Comedy Central též přišla s oznámením. Představila svůj letní program, který nabídne divákům. Ti se mohou těšit zejména na obscénní animák Brickleberry. Dále pak na obrazovky zavítají pořady jako Grilování Bruce Willise, speciál s Lukášem Pavláskem, Tos neviděl! či Černý humor bílého muže – Chris D’Elia.

(Foto: Brickberry, Prima Comedy Central)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací